Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Att ständigt vara kontaktbar...

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

När man flanerar på stan som jag gör så förvånas jag fortfarande över att var och varannan person man möter går och talar i sina mobiler (här i Stockholm i alla fall). Det är klart att det är bra att folk kan få tag i en om det händer något viktigt, men av mina avlyssningar på gatan och i tunnelbanan så verkar det som folk mest snackar skit. Och det är inte min grej direkt. Ofta så glömmer jag t.o.m att ta med mig min mobil när jag går ut, men sällan kameran.

 

 

Annars då...

 

 

I dag har jag ramat två bilder och sedan hängt upp dom på väggen i mitt arbetsrum. Bilder av två av mina svenska favoritfotografer (vid sidan av mäster Strömholm), Kenneth Gustavsson och Anders Petersen. Vi talade lite om Kenneth Gustavsson sist på Ellen-träffen och undrade vad han höll på med i dag. Affe som har bra kontakter trodde att han mer eller mindre lagt av med sitt fotograferande och återgott till sitt arbete på Posten. Jag hoppas ändå att han i framtiden kommer att överraska oss med nya fina poetiska bilder.

 

 

Nu skall jag gå till våra återvinnigsstationer och slänga tidnigar och glas.

 

Ha en trevlig söndagseftermiddag och kväll!

/Bernt

 

 

Inlagt 2009-07-19 14:24 | Läst 4237 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vad gäller mobiler, så undrar jag ibland om de behöver någon mobil? En del talar ju så högt så det hörs nog till mottagaren ändå...
Trevliga bilder i dina ramar! Sitter själv och suger på att låta en "trappvägg" här hemma bli mitt lilla "galleri"...

Ha själv en skön söndag! /Peter-L
Apropå mobiltelefoner undrar jag om inte detta att aldrig vara i nuet utan alltid någon annan stans med sina tankar kommer att slå tillbaka så småningom. Jag tror att det är skadligt i längden detta mikrostressande, och framför allt är risken stor att man missar själva livet tror jag.

Skulle vara kul om fler fick upp ögonen för Kenneth Gustavsson, liksom dig håller jag honom högt på den Svenska fotohimlen. Han är bland de absolut bästa trots sin ringa berömmelse tycker jag. Kul att se att du har en av mina absoluta favoriter, den med duvan.

Ha det gott i sommarvärmen :)

-affe
Tänkvärd observation och fina val till arbetsrummet. Ha de gött, har själv en tokskön söndag med lite lätt bildbehandling.
Det är så mycket man hört av mobilprat som man helst inte velat höra. Man borde få telefonfrid någonstans.