Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Tvåhundratusen visningar...

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

I går vid nittonochfemton tiden fick jag min 200000:de visning på min blogg sedan jag la in räkneverket i februari 2008. Och vad betyder det då? Kanske inte så mycket. Jag brukar bara ha 250-300 visningar på mina blogginlägg. Men på bloggen den 10 november förra året fick jag min ”all time high” var det gäller visningar,. 2326 stycken. Det blir nog svårslaget.

 

Kanske är det jag skriver om är ointressant för de flesta. Men jag har en trogen skara på 50-60 st som återkommer regelbundet och det känns fint och räcker bra för mig.

 

 

Eftersom det är torsdag i dag så är det dammsugning av lägenheten som gäller för mig. Jag undrar vad Paul Ankas svenska Hollywood fru Anna tycker om det.

 

 

Ha en bra torsdag!

/Bernt

 

Inlagt 2009-09-17 11:08 | Läst 5105 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Grattis!
Det är inte konstigt att du har haft 200.000 besökare Bernt! Din blogg tillhör den absoluta gräddan av Fotosidans bloggar :)

Undrar just vad Anna Anka (Kajsas syster?) skulle tycka om mig som är hemma för vård av sjukt barn idag :)
//Chasid
Svar från kreatören 2009-09-17 14:01
Sug på den här:

"Om ens make vill att man suger av honom varje morgon måste man ställa upp på det".

Jag tror inte att du får några pluspoäng av henne Chasid.
Skön bild Bernt. Jag är ledig i dag och har dammsugit övervåningen. Gör nog en tur till Norrtälje på em.
Är inte Anna Anka en perfekt sinnebild för en dum blondin :)?
Svar från kreatören 2009-09-17 13:48
Så här har hon sagt bla:
"Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen".

Kraftig bimbo varning här!
Tillhör de som återkommer. Intressanta funderingar och fina bilder lockar. Tycker också om att du då och då bjuder på några tips om hur du gör när du bildbehandlar.

/Gunnar
Svar från kreatören 2009-09-17 13:45
Man måste ju lära "kidsen" lite ibland ;).
Den bloggstatistik vi får här på FS säger inte så mycket, tyvärr.
Det man ser är sk. "Inclick", och det visar bara att nå'n klickat sig in på sidan, ungefär som man sitter och zappar på TV utan att ha läst programtablåerna! ;)
Det säger inget om läsningen av innehållet i bloggen...
Inte ett dyft! ;)
Det tror jag de flesta bloggare inte tänker på! :)

Men får man kommentarer, som du nu får, då har förhoppningsvis "kommentatören" läst ditt budskap i bloggen i alla fall och tycker nå't likadant eller annorlunda! :)
Och då börjar det likna något! :)
/Bengan
Svar från kreatören 2009-09-17 13:43
Jo ja vet! De flesta kanske stannar 2-3 sekunder, och det är som du också säger att det är kommentarerna som är det intressanta med bloggen.
Bengan, det tar 1 sekund att se om en sida är bra, eller en bild är bra, så om dom är inne 2-3 sekunder på Carlzons sida så betyder det kvalitet,,,,dessutom ser han ju så jävla grym ut på alla bilder, så man måste ju ofta titta 2 ggr för att vara säker på att man såg rätt....
Micke, å jag har lärt mig vilka som skriver bra och intressant här på FS ;)
Jag zappar sällan, det spar tid! :)
B)
Carlzon e grym!!! ;)
Grattis Bernt.
Nu är det bara att gasa mot 300 000 visningar.
Kör hårt.
/Daniel
mina 365 993 sidvisningar inklusive besökare på bloggen kommer mest utifrån--

sökorden på besökstatistiken visar att de googlar sig in på tidigare inlägg på ett tema och finner den läsning de är ute efter, efter att FS läsare som brukar vara omkring hundra till tvåhundra så står googlarna utifrån för resten av statistiken

tidigare postade blogginlägg kan alltså genera tusentals läsare, tex Att tyda änglars tecken Läst 1092 ggr postat i juni 2008, Jag skall stämma Indien Läst 2634 ggr. postat i februari 2008, Världens snyggaste rumpa Läst 3690 ggr postat i maj 2008 osv.