Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Kortrapport #17 från Brödåkra maj/juni 2010

Normal 0 21 false false false SV ZH-CN X-NONE



 

Vid halv åtta i går kväll åkte vi över till Christers vänner Frank å Liza i Tågarp för att samordna oss lite inför lördagens Mark Knopfler konsert på Sofiero.  Christers kompis Håkan som också skall med slöt upp efter vägen. Nu blev det inte så mycket snack om just detta men däremot en del om Ipod, hundar, skorpioner, Nikon, skatter, pensionärsliv, musik, diverse krämpor m.m… Liza bjöd på kaffe och en rabarberpaj med krossade nötter som alla mumsade i sig med stort välbehag.

Frank har haft besvär med nacken en tid och måste kyla ner den då och då med iskubbar i stödkragen.

 


Vi tittade också på Håkans stillbildsvideo på Lizas dator.

 


Jag tog också en liten videosnutt med LX3:an, och ur den har jag klippt denna stillbild.

 


Frank å Liza har just köpt en folkabuss som naturligtvis skulle inspekteras. Liza som arbetar som pedagogisk ledare på Fridhems Folkhögskola går i pension om några veckor och dom har i framtiden tänkt att ta lite turer då och då med folkan runt landet. Och helst då till ställen med musikutbud eftersom Frank är musiker.

Vid elvatiden var vi tillbaka i Brödåkra igen. Nu laddar vi för Mark Knopfler på lördag kväll och hoppas på att vädret blir hyggligt. 

 

Bonusbilder!



 

 

Over and Out from Brödåkra!

/Bernt

 

Inlagt 2010-06-09 18:21 | Läst 3715 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Härligt att du "bosatt" dig i Skåne Bernt! ;-)
Shit vad coolt att få lyssna till Knopfler på Sofiero!! Hoppas du har med din LX3 och ger oss en både kortrapport och filmrapport..... Sofiero, Down to the waterline.

Ha det gött! /Peter
Svar från kreatören 2010-06-10 13:00
Nej bosatt mig i Skåne har jag inte gjort än. Nästa vecka bär det hem till storstan igen för att bara två veckor senare dra iväg upp till fjällstugan i norra Härjedalen en månad...
Det är ju så att jag numera har semester året runt efter över femtio år i yrkeslivet, och det känns bara bra.
/Bernt
Förbaskat vacker den där, första landskapsbilden.
Med vänlig hälsning
Svar från kreatören 2010-06-10 13:08
Tack Hans-Åke! Landskap är ju oftast vackrast i gryningen och skymningen, och inte bara i Skåne.
Landskapsbilden var fin! Den sista bilden är väl avsedd som ditt traditionella självporträtt? Jag vänjer mig aldrig vid de lustigahusetförvrängningar man får med extrem vidvinkel. Själv rätar jag alltid upp perspektivet i mina bilder om det behövs.