Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1124 / Uppdatering .....

__________________________________________________________________________________________

Roskilde, den 9. oktober 2018.

..... av min blogg nummer 1123.

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/danske-bloggen-1123-ny-oas-i.htm#comments

Förstora.

*

Idag löper vattnet. Jag väntar en liten stund för att se om det inte kommar något liv på bilden.

Det gjorde det. "Vågar man".

"Du skal bara göra det här".

UPS !

Hälsningar från Erik.
© emfoto43/Roskilde.

Inlagt 2018-10-09 21:04 | Läst 1104 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Kul och spännande bildserie! Det blir som en liten minifilm i några rutor och du har gjort rätt som börjar med en folktom bild, för att sedan fylla på med händelser. Bra jobbat!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2018-10-09 22:19
Hej Bjarne.
Jag blir glad när du märker mitt sätt att åskådliggöra sådana situationer. Jag tror att det är något som jag har tagit från min tid som smala filmer. Mina blogginlägg har ofta 3-4-5 bilder, som en illustration av texten. Tack för dina kommentarer.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Vatten ger ju alltid liv och sätter barns fantasi i rörelse, precis som din serie visar. Kul bildserie med action!/ björn T
Svar från Erik Madsen 2018-10-09 22:26
Hej, Björn. Tack för fina kommentarer.
Det var bra att jag väntade ett tag innan ett par barn anlände. Det var lite halvkalligt och det fanns inte så många människor på gatorna just vid den tiden.
Det var roligt att se att den lilla killen med sin mormor och morfar var lite försiktig. Den större pojken skulle bara visa hur man gör och blev så förvånad över den plötsliga vattenstrålen :-)
Hälsningar. Erik.
Trevligt! Ibland måste man vänta in bilden / motiven.. Blir nyfiken på målningen i bakgrunden.. är det en Picasso..? Du glömde fota den.. Backjobb.. :-)
Hilsen!
Svar från Erik Madsen 2018-10-10 21:07
Hej jan
Jag satt med kameran för ögat och med Fujien med ram sökare kan jag se när något närmar sig och kommer in i "bild". Jag känner inte till väggmålningens historia och kan inte hitta någonting om det. Jag har fotograferat målningen i en tidigare blogg! För din skull har jag fotograferat den igen idag - vänta bara och se :-) :-)
Hälsningar från Erik.
Barns lekfullhet och upptäckarglädje är härligt och vatten är alltid lockande?
Svar från Erik Madsen 2018-10-10 21:00
Du har ret Margareta - børn og vand er altid gode motiver. Det er bare synd, at det har udviklet sig til, at man let kan blive opfattet forkert, hvis man især som mand fotograferer børn. Her var de voksne dog klar over at jeg fotograferede dem og var på behørig afstand.
Mvh. Erik.