Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1722 / Vad kommer att hända .....

Roskilde, den 29. april 2020.

..... spelas säsongen i de danska fotbollsserierna färdigt? Eller beslutas det på skrivbordet vem som ska bli dansk mästare och vem som kommer att flytta upp eller ner i de olika serierna? Jag hoppas inte på det sista scenariot, för då flyttar FC Roskilde ner i 2: a divisionen!

Jag är vel medveten om att det finns många andra och mer allvarliga konsekvenser av Corona-krisen.

^

Fram till nu har stadion stängts.

f/8 - 1/170 sek. - ISO 200.

Biljettkontoret är också stängt. Det har sedan varit utsatt för vandalism.

f/8 - 1/420 sek. - ISO 200.

Mvh. Erik.

Inlagt 2020-04-29 19:24 | Läst 2905 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det blir ett tråkigt o tragiskt idrottsår, en massa evenemang som folk sett fram emot framflyttade eller inställda, hoppas verkligen det kommer ett fungerande vaccin så snabbt som möjligt. Besvikna ungdomar vandaliserar gärna tyvärr. Ha det bäst så länge, LO
Svar från Erik Madsen 2020-04-29 22:04
Hej LO - tak for dine kommentarer.
Vi må afvente og se, hvad der sker.
Hav en god aften.
Mvh. Erik.
Ja, i stort sett alla idrottsevenemang världen över är inställda. Inte bara idrott förresten, det gäller musik, kultur, mässor, utställningar och mycket mycket mer. Och hur man gör med fotbollen i Danmark vet jag såklart inte , hoppas det blir bra för Roskilde! Önskar er en trevlig Valborg :-) / Björn
Svar från Erik Madsen 2020-04-29 22:15
Hej Björn - tack för dina kommentarer.
Det kan vara så att man kan spela fotboll utan åskådare och därmed spela turneringen klar. Det är inte säkert att det kan rädda Roskilde, men då får de chansen att bestämma själv.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: I DK firar man inte längre Valborgsaften. Jag tror att det är Sverige och Tyskland som fortfarande gör det den 30 april. Vi bränner bål och firar Sankthansaften istället - 23 juni.
Allt kanske börjar om igen när det går.. Tror ingen åker upp, ner eller ut.. Trist med förstörelsen.. Stryk skulle dom ha i lagom dos.. Mvh Gunte
Svar från Erik Madsen 2020-04-29 22:28
Hej Gunte - tack för dina kommentarer.
Säg inte det. Den franska turneringen är avgjort och positionen i början av krisen står vid makten. Paris Saint-Germain utropas till franska mästare.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej. Hoppas det ordnar sig på bästa sätt.
Ha en fin lugn Valborg.
/Bengt H.
Svar från Erik Madsen 2020-04-30 09:23
Hej Bengt H. - tak for dine kommentarer.
Vi krydser fingre og håber på det bedste.
Med mange venlige hilsener fra Erik og fin Valborgsaften til dig.
PS: Som jeg skrev til Björn:
I DK firar man inte längre Valborgsaften. Jag tror att det är Sverige och Tyskland som fortfarande gör det den 30 april. Vi bränner bål och firar Sankthansaften istället - 23 juni.