Alla dessa Ögonblick.

Dag 24 - Skynda, skynda

Det gick undan nedför norra trapphuset idag. Hade bråttom hem för att fixa smarrig middag - för vi skulle få finbesök hemma hos oss idag. Bråttom. Det får dagens bild illustrera.

Skynda, skynda ...

.... för att komma hem och få sniffa, pussa på och umgås med denna lilla docka. Som lugnt sov sig igenom hela kvällen... 

Härliga onsdag! 

Inlagt 2018-01-24 22:28 | Läst 1053 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Söt liten krabat :-)
Svar från Evacent 2018-01-25 08:53
Hon är helt underbar! :-)

Hälsar
Eva
Tycker första bilden är en strålande kvällsbild från storstaden, gillar den starkt. Och andra bilden kan jag ju få lite hjärtknip av, det är ju inte så svårt att komma ihåg, tre egna och fem barnbarn har ju legat så där i knäet, fint!/ Björn T
Svar från Evacent 2018-01-25 08:59
Tack för din fina kommentar Björn ! Känslan av att ha ett litet nyfött barnbarn i sitt knä lagrar jag i både minneskortet och mitt eget "internminne" för att plockas fram i framtiden. Det är som du så fint skriver i ditt dagensinlägg, att de bilder som känns viktiga i en framtid är de på människor som betyder mycket i ens liv.

Hälsar
Eva
Jag gillar verkligen dagens bild för den har puls och ger storstadskänsla, en del av det där som jag klarar mej bra utan.
Hälsningar Lena
Svar från Evacent 2018-01-25 17:00
Tack Lena! Lite av varje ,lagom är bäst :)

Hälsar
Eva
hej!
har inte skrivit tidigare, men kul att följa dina en om dagen-skriverier och bilder! Tycker dina bilder är så härligt varierande och spännande! (Extra bonus för mej att se dina bilder från Industrilandskapet eftersom jag bor ett stenkast därifrån).

Grattis till att bli mormor om igen! Vilken fining!!!!
Svar från Evacent 2018-01-25 17:04
Hej Lena! Kul att du hittat till min blogg! Och tack för din fina kommentar som gör mig väldigt glad! :-)
Jag måste besöka industrilandskapet igen! Missade att ta mörkerbilder därifrån.

Hälsar
Eva
Åh så underbart finbesök, förstår din brådska.