Beskriva MINA Tankar om -NATURFOTO -i ord och bild .

Skitvecka .

Jag är en -MÄNISKA- som inte brukar beklaga mej . Det säger i varje fall min lilla -GOA- hustru . Men jag fick sån -LUST- att berätta vilken -SKITVECKA- jag och min fru har haft . Först och främst har det -REGNAT- nästan hela veckan . Vädrets -MACKTER- kan man inte rå på men varför -REGN- en hel vecka ? Teleobjektivet har fått -LEGAT- i fotoryggsäcken och -LÄNGTAT- efter mej . Har varit ute och -REKAT- lite i mina -Rådjursmarker - och sett ett par fina -BOCKAR . Brunsten börjar snart . Inte nog med regnet . Vår tämligen nyinköpta - OPEL- ASTRA- står på verkstad .Förmodligen - KATALYSATORN- sa en glad kundmottagare .HYRBIL-ett måste om man bor i Läckeby . Nog med -GNÄLL-. Livet går vidare för små bagateller - för det är vad det är -EGENTLIGEN . Stora problem är -MYCKET- större . Titta på NORGE . En -GALNING- kan förstöra så mycket .Sen ska han få ett - FÖRSVAR- jag förstår inte det .-ÄR DET RÄTTVISA ? Ha en bra helg önskar Krillan 54 .Oväder .

Inlagt 2011-07-30 16:00 | Läst 1386 ggr. | Permalink
Var och en har rätt till en försvarare, det oavsett vilket eller vilka brott man har begått. Det är så rättssystemet fungerar i en "demokrati" och det är väl bra? I en diktatur blir du rättslös.
Med vänlig hälsning
Svar från krillan54@gmail.com 2011-07-31 14:45
Klart vi ska ha -DEMOKRATI . Men ibland händer saker man inte förstår .Det är nog ricktigt det du skriver - men hjälper det dom sörjande i Norge ? Ha det bra önskar Krillan 54 .