Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Bild och musik

Har funderat mer och mer på hur bilder relaterar till musik, särskilt efter kvällen på Fotografiska - se tidigare blogginlägg. 

Här är några bilder på det temat - ganska klar över hur bilderna låter, inte minst för att jag var där. 

Min kör får erbjudanden om uppträdanden lite då och då. Vi har fler showpaket, som till exempel kockar, och igår, vikingar. Vi skulle, som vikingar, ta emot ett stort utländskt sällskap som kom i grupper och som skulle på fin bankett i Blå hallen, i Stockholms Stadshus. Programmet innehöll fler Sverigestereotypier, inte minst svensk folkmusik i folkdräkt, kulning etc, och alltså vi som var vikingar. Vi mötte upp busslast efter busslast utanför porten, följde dem över Borgargården till den stora trappan under sång, och så var det dags för nästa grupp.

Det var kallt och bedrövligt, men vi höll oss varma med Ronja Rövardotters sång, som är väldigt effektfull i sådana här situationer. 

Det blev lite annorlunda bilder än annars - men hör ni sången?

Vad vi förstod mycket uppskattat!

På återseende//Göran

Inlagt 2019-01-22 22:46 | Läst 856 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Bild 2, här händer det grejer! Spännande!
Svar från gorred 2019-01-24 11:24
Tack, Ragnar. Istället för att kämpa mot dåligt ljus och folk som rör sig, så bestämde jag mig för att försöka göra något av det.
//GöranR
Hujedamig..har gås det bärsärk så det ryker..väldigt trevliga bilder..
Hoppas gästerna inte fick men för framtiden ;)
Mv/Gunte..
Svar från gorred 2019-01-24 14:03
Tack Gunte. Kanske inga men för livet, men vi finns nog i ett stort antal mobiltelefoner i England nu. Det verkade vara väldigt uppskattat, vi har ju flera svenska symboler att spela på i vår kontakt med omvärlden, inte minst vikingar. Och då vikingar som sjunger bra ;)
//GöranR