Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Då jag mötte Lassie. Eller Tobbe?

Missade vernissagen på de Fyra Fotograferna utställning på Galleri Korn på Söder i Stockholm. Men så här i efterhand kanske lika bra, nu fick man tid att verkligen titta,  och dessutom tid att prata och låta det fotografiska samtalet flöda fritt (även om det inte bara var fotografi som avhandlades. Eller ens prylar!?!).

En intressant utställning. De aktuella fotograferna är ju rätt så välkända för mig, var och en med sin ganska typiska fotografiska profil, eller stil, men det här var nånting nytt. Och det roliga var att jag fortfarande kunde se det typiska hos var och en oaktat det var helt nya och faktiskt jämförelsevis annorlunda bilder. Och det var inte bara färgen, istället för det svartvita, som gällde. 

Inte bara utställningen var alltså intressant, utan också bilderna. Det var lätt att hitta favoriter hos var och en, och givet mina egna, privata kriterier för vad jag tycker om; magkänsla och om jag skulle kunna tänka mig att ha bilden hemma på mina väggar, så fanns det flera som matchade. 

Och så fick jag träffa Tobbe! En härlig hund, väldigt social, och jag förstår husses stolthet.

Göran  T och Per-Erik Å med besökare.

Per-Erik i djupa tankar...

Tiden gick fort, som så ofta när man har det trevligt. Och för er som ännu inte varit där: Ni har något att se fram emot!

På återseende//Göran

Inlagt 2017-02-23 00:05 | Läst 2497 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Kul att träffa dig Göran (som alltid), roligt också att du hittade oss i våra delvis "nya grepp" :)
/Affe
Svar från gorred 2017-02-23 12:37
Ja det var ett tag sedan, håller med! Och intressant med de nya greppen - utveckling är alltid roligt. :)
//GöranR
Trevligt utställning det här på Korn! Med fina bilder!
Och det blev en trevligt utflykt in till sta'n med kompisar!
/B
Svar från gorred 2017-02-23 12:38
Det är bra med utställningar så här. Trevligt att träffas, roligt att titta på bilder "på riktigt", och bra att också andra får ta del.
//GöranR
Tack för att du tittade förbi Göran. Jag har precis printat din bild och du kan väl slå mig en signal om hur du vill ha den levererad.
hörs/per-erik
PS. Gillar bilden av mig själv förresten. DS
Det är som sagt både roligt att titta på bilder "på riktigt" och att träffas. Så det är väldigt trevligt med sådana här utställningar.
Hör av mig om leverans.
Kul att du gillade bilden, blev ganska nöjd själv, och bättre i sv/v - lite mindre rörig då.
//GöranR