Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Inga tillsatser!

Men grad av efterbehandling innan presentationen och konsumtionen.

Kan alltså inte låta bli att presentera en hastigt ihopakommen söndagsmiddag; Panerad rödspätta med kokt potatis, en grönsallad och lite sparris.

Det här är, helt oavsett, vanliga råvaror utan tillsatser - total kontroll på ingredienserna. Det känns skönt, och gör det om möjligt ännu lite godare.

På återseende//Göran

Inlagt 2014-05-11 21:12 | Läst 1266 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ser väldigt smakfullt ut, o fint fotograferat, bon apetit! Hils, LO
Svar från gorred 2014-05-11 22:19
Tack LO. Uppskattas.
E det nå't matmagasin det här? ;)
/B

Ps. idag gör jag biffar av rårivna morötter, potatis, med purjolök och vitlök som blandat med uppvispade ägg och sedan steks i stekpanna! Till biffarna blir det också råriven strimlad vitkål, blandat med soltorkade tomater, olivolja, vinäger, kryddor och iklippt persilja! Till biffarna serveras även lingonsylt för den som vill!
Och till det här en ljus öl! :)
Svar från gorred 2014-05-12 13:24
Bilder, tankar och berättelser från min vardag... Jag slåss för rena och enkla råvaror, i motsats till all industriellt processad mat, som jag inte tror är bra för oss i längden. Maten är en viktig del av vårt liv. Men jag tycker också det kan vara svårt att fota mat, håller på att öva.

Nån typ av rårakor alltså? Låter direkt väldigt smarrigt, och även här rena råvaror utan tjafs. Fräscht. Du får väl ta en bild av det hela;)
Ser mycket gott ut, speciellt så här vid lunchtid! Råvaror som tillåter att man har koll på innehållet känns för mig som a och o vad gäller matlagning! Fin och aptitretande bild! MVH Yvonne
Svar från gorred 2014-05-12 13:20
Tackar. Jo, det är viktigt vad man stoppar i sig.