Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Inte bara social distans, eller ens fysisk distans...

För att hålla sig på den riktigt säkra sidan så gällde distans även i tiden. 

Fotofika idag, på ett öppet kafé på Torekällberget, Södertäljes eget Skansen, om än i lite mindre upplaga. Hade varit en smula ouppmärksam vad gällde tiden, så när jag kom, på den gamla vanliga  tiden, var det redan över. 

Men M och jag fick oss en liten gullig promenad genom parken, vi kunde beskåda Södertäljes historia i bland annat form av byggnader och trädgårdsanläggningar och vi fick oss en liten fika på gården på kaféet dit hundar fick följa med. En liten oas i Sötälje, med en fantastisk utsikt över stan och en bedövande doft av syren.

Synd på fotofikat. Men jag hade trevligt sällskap i alla fall. Och nu hittar jag till torget, med fiket - det går flera tåg.

På återseende//Göran

Inlagt 2020-06-03 19:30 | Läst 1268 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Göran - ØV.
Jag upplevde något liknande förra veckan, men med motsatt tecken - då var det jag som väntade och de andra kom inte alls :-( Du hade dock en mycket lojal följeslagare. Det är tur att vi kan trösta oss med att få lite foton med hemm. Ditt nummer 4 får toppkarakter från mig.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från gorred 2020-06-04 12:21
Tack Erik! Så ibland spelar oss livet små spratt. Men det gick bra ändå, det blev en trevlig fikastund i gott sällskap, och det går alltid nya tåg.
Lev väl//GöranR
Lätt gjort och det brukar kännas lite snopet, men du fick ett gäng fina sommarbilder och en promenad, inte så dåligt! Hälsningar/ Björn
Svar från gorred 2020-06-04 12:23
Tack Björn. Det blev ändå en trevlig fikastund i trevligt sällskap, och precis - fick tillfälle att ta fram och använda kameran igen. Och distanseringen fullföljdes med råge.
Ha det//GöranR
Vi i den bristfälliga informationsorganisationen skäms!
Ursäkta oss!
Jag tänkte göra en U-sväng på motorvägen när du ringde,
men det va ett staket i vägen och så blev det ett himla tutande! ;)
Så vi se's på nästa fotofika i stället! :)
/Bengan
Svar från gorred 2020-06-04 23:04
Nå, ingen större skada skedd. M och jag fick en trevlig promenad och en någorlunda fika - trevligt ställe att sitta och fundera på. Överhuvudtaget en liten oas, det där Torekällberget. Och det blir flera distansfika hoppas jag. Varför inte i Gnesta?
Och U-svängar på motorvägen är inte att rekommendera 😎.
Ha det//GöranR