Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Tema 341: Vaksam (32/365)

Mitt ärende på Nacka Forum var främst att besöka te-och kaffebutiken. Är lite av stamkund där, är igenkänd och det blir alltid en stunds trevligt "tjôtande" (som vi säger som har västsvenskt och Göteborgskt ursprung). Överhuvudtaget väldigt trevligt att inte alltid vara anonym, att ingå i ett sammanhang, om än ytligt. 

Jag märker att jag tänker lite annorlunda nu med mitt fotograferande. Det blir inte längre ren dokumentation, utan jag försöker tänka mer i relation mina  teman, försöker ge även de bilder jag tar "i språnget" lite mer mening, inte bara försöka fånga en situation. Inte alltid att jag lyckas, men mitt fotografitänkande börjar faktiskt bli lite annorlunda. Intressant, faktiskt. 

På spaning efter kunder, koll på människorna utanför, alltid lika glad och trevlig, alltid lika förekommande utan att fjäska. Och bra varor i butiken, som faktiskt blev utnämnd till årets butik något år sedan. 

Bilden, som är inlägg nummer 32 i projektet Fotoutmaningen 2014, 365 foton, är tagen den 4.februari 2o14 i Nacka Forum, Nacka - Stockholm. Som vanligt Olympus OM D E-M1 med Leica DG Summilux 25mm/1,4, 1/10 sek vid f/4,5, ISO 200.

Läs mer om Fotoutmaningen 2014, se flera och andras bilder, kolla vilka teman som gäller etc genom att klicka på bildlänken här bredvid. 

På återseende//Göran

Inlagt 2014-02-04 19:22 | Läst 2819 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?