** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Vad vill jag säga med detta då?

Som fotograf med ytterst liten erfarenhet är det ju med viss tvekan man lägger upp sina bilder för kommentar. I synnerhet om man inte riktigt vet vad man själv tycker om bilden. Men att lägga upp en blid här på bloggen känns inte lika pretentiöst. Därför slänger jag här upp bilden här . Bilden nedan ska givetvis symbolisera något, och det vore roligt om någon skulle våga sig på att tolka bilden. Bilden är dessutom gräsligt manipulerad. Den är nämligen tagen i dagsljus. Det syns säkert om man har lite vana av att avslöja fusk i PS.

Inlagt 2008-08-12 22:43 | Läst 2759 ggr. | Permalink
Om några år så kommer vi inte att kalla oss fotografer längre utan bildbehandlare.Man tänker ut ett motiv och hämtar delar på nätet och gör sig en bild i datorn.Men allt har ju varit föränderligt sen människans tillkomst så varför inte inom fotografin.Här har du på ett kreativt sätt skapat en bild av en dörr några fönster ett stuprör en människa och en lykta.Jag tycker det hela är mycket bra,att vara en bra bildbehandlare är inte fy skam./Kenneth