** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Sista rycket

Det har av olika anledningar blivit väldigt lite gatufotograferande under hösten. Men häromdagen tog jag mig samman och begav mig till närmsta stad, vilket råkade vara Stockholm. Jag valde att gå den beprövade rundan Tegnérlunden-Drottninggatan-Västerlånggatan-Österlånggatan-någon tvärgata så jag kommer fram till Brända Tomten (man fikar med fördel på kafé Under kastanjen)-mot Kungsträdgården (där jag aldrig tagit en enda bra bild, så varför envisas jag med att gå den vägen?)-Hamngatan-Sergelgatan-Drottninggatan-Tegnérlunden. 

Inlagt 2012-12-29 00:17 | Läst 1464 ggr. | Permalink
Fina och stämningsfulla gatumiljöer. Och delvis förstås väldigt välbekanta för en gammal stockholmare. De har tydligen lyckats få bort den mesta snön. Men Klara-grillen vet jag mig inte att sett någon gång. Precis var ligger den?
Svar från Hundblues 2012-12-29 01:17
Om man går Drottninggatan mot Gamla Stan - på höger sida i korsningen Drottninggatan-Jakobsgatan - där ligger denna korvkiosk.
Och jodå, den mesta snön har de äntligen fått bort. Men det har tagit tid.