Fotokurs på Umeå universitet

Har nyss lämnat in sista uppgiften på distansfotokursen Avancerat digitalt foto för portfolio 7,5hp och det har varit en otroligt rolig kurs! Så den kan jag verkligen rekommendera ifall den startar även nästa år. Har samtidigt läst några andra kurser och i vanliga fall skulle jag inte hinna fota pga allt arbete med alla kurser, men nu när jag har haft foto på schemat så har jag kunnat slå två flugor i en smäll. Perfekt med andra ord!

Var också nere vid Kullaberg i Skåne för ett litet tag sedan och fotade en del. Så fint det är där! Man skulle behöva vara där en hel dag och gå och utforska alla fina fotoställen så man vet vart man ska gå när ljuset blir perfekt. Synd att jag bor så långt därifrån...

Har lagt in flera nya bilder i lite olika album.

Inlagt 2011-11-13 14:58 | Läst 3335 ggr. | Permalink
Foto på schemat låter som en dröm. Det gör Kullaberg också för den delen. Jag bor också långt därifrån, men desto roligare när man väl tar sig dit när det blir ett litet projekt.
Svar från Mánadís 2011-11-13 19:24
Ja precis, det är alltid skoj att göra en liten utflykt.
Kul med kurs i foto! Behöver man åka till Umeå kroppsligen någongång eller fixas allt via nätet? Förkunskaper, andra kurser?
Svar från Mánadís 2011-11-13 20:46
Ja, det har varit görskoj!
Nej inte alls, det är en ren distanskurs. Antingen skulle man ha gått någon av deras andra fotokurser innan eller ha motsvarande kunskaper. Sedan är det ju grundläggande högskolebehörighet också.