** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Att spegla det jag gillar.

Glädje..

Det kan man ju känna av väldigt många orsaker.. även för en mobiltelefon kan man väl känna glädje, och för vissa så är det kanske numera en förutsättning.. Nästan alla man ser ute 'på stan' går alltid och håller sin mobil i ena handen, även om den inte används.. som nån slags snuttefilt.. Själv tar jag många gånger inte ens med den, om den inte får plats naturligt i någon ficka.. det har gått bra hittills! Kanske är det här beteendet annorlunda om man lämnar städer och större byar, men det vet jag inte?

Och går man omkring och håller sin mobil i handen dagarna i ända så måste det ju förr eller senare hända att man tappar den hårt i 'gatan', och det är dom väl sällan byggda för, min egen enkla 'CAT 35b' är dock byggd för att tåla 2 m. fallhöjd, och ändå inte dyr.. Jag har genom åren sett åtskilliga som går omkring med sina spräckta displayer på mobilen.. En modern mobil idag kostar väl upp emot 10 000:- och kanske mer..

Satt och fikade på hörnet vid Stortorget i Gamla Stan som jag gör då och då när det plötsligt small till av något som tappades.. men av ansiktsuttrycket att döma så gick det bra denna gång..

Tack för mig!

Inlagt 2019-07-07 13:33 | Läst 634 ggr. | Permalink
Inga sura miner där inte, kanske bara väntade hon på att den skulle åka i backen så hon fick skäl att skaffa den där nyaste....? Och att du har bra skärpa behöver jag ju inte precis påpeka, det har du alltid haft, hälsningar/ Björn T
Svar från ehrsa 2019-07-07 21:29
Hej! Ja, det verkade som det gick bra med mobilen den här gången.. Ja, kanske nån försäkring täcker det hela om den går sönder helt, lite självrisk bara.. harkel.. hmm.. :-) Själv har jag haft 'drulleförsäkring' under många år, men jag är nog rätt så försiktig så jag har aldrig behövt att utnyttja den.. Skärpan är lite sämre i första bilden, för att den är lite oskarp i grunden.. men de två sista bilderna så satt skärpan där den skulle.. Tack! Björn.
Hälsn!
Hej Jan.
Mobiltelefonen er mange menneskers bedst "ven". Så det var godt at det gik godt her. Fint fanget og dokumenteret.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från ehrsa 2019-07-07 21:37
Hej! Jag ser lite då och då när jag promenerar bland människor på stan att dom tappar sin mobil.. det blir ett speciellt ljud när en mobil tappas, och jag hör det ljudet ibland även om jag inte alltid ser det.. Men det ser lite konstigt ut att folk alltid har sin mobil i handen.. även fast dom inte använder den.. min mobil ligger alltid i fickan, om jag inte använder den.. kanske har jag lämnat den hemma t.o.m.. Tack! Erik.
Hilsen!