Att spegla det jag gillar.

Lite mer foton från stadens gator..

Jag passar på att flanera runt när vädret är bra och jag råkar vara ledig.. Det tycks ju vara högsäsong för den här typen av motiv nu, här i Stockholm.. Man kan använda låga ISO och korta skärpedjup dessutom med snabba slutartider, detta går ju klart bäst nu under sommaren.. Så här fortsätter mina möten med för mig okända människor.. som fastnar på sensorn med ett 'spontant uttryck', opåverkade av min kamera!

Här följer en hel del bilder, och alla bilder är tagna med mitt 'nya' Nikkor 50 mm. f/1,4.

En ängel..

Fler som tycks gilla bilder..

Vissa måste hållas i lite.. kanske första besöket i Gamla Stan..

Hoa Hoa..

Fast grepp..

Exakt så lång..

Hmm.. trodde dom försvann efter 80-talet..

Hmm..

Ung tjej med balans i tillvaron..

Pojke..

Barnens namn..

Det är tatueringar som gäller tydligen..

I början av Västerlånggatan stod en liten stråkorkester och spelade fantastisk klassisk musik! Måste helt klart ha varit proffsmusiker.. annars kan man inte spela så bra som dom gjorde.. där blev jag kvar länge..

Andra filmade dom.. här en äldre kvinna som hänger med i tekniken..

Det blev trångt för andra turister att försöka ta sig förbi..

Västerlånggatan..

Fler som gillar 'dagens teknik'..

Och här ännu en 'kändis'.. Fredrik Strage! Ofta sedd i TV4:as morgonsoffa när det handlar om modern 'popmusik', en rolig person att lyssna och se på..

Inlagt 2017-08-06 22:21 | Läst 164 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det blev ju lyckade bilder. Miljön skiljer sig från byn där jag bor som dag och natt, både med folkliv och människornas utseende.
Svar från ehrsa   2017-08-07 10:57
Hej! Ja, det krävs nog en lite 'större' stad för att få den mångfald av människor som man ser här nu! Förutom 'vanliga' hitresta turister så ligger det ständigt 2-3 större kryssningsfartyg runt kajerna här, och som också de fyller upp stadens gator med besökare.. fartyg som sällan stannar här ett dygn ens, omsättningen på fartyg är stor! Det är helt enkelt lätt att fota folk här, just nu! Förvånar mig att inte fler verkar göra det.. mycket snack och lite verkstad bland de som säger sig bruka 'gatufota'.. :-) Tack! Stefan.
Hälsn!