Att spegla det jag gillar.

Rosenbad eller Näckrosbad.. det är frågan..

Det kanske inte är så stor skillnad.. Hamnar man högst upp i Rosenbad här, eller hamnar man i Norrström för ett bad med Näckrosorna.. eller blir det kanske ett 'stålbad'.. många frågor utan svar, är nog allt vi har.. Fotat med 20 mm.

Vägen mot Riksdagen.. blir dom kvar, KD.. då kommer väl Ebba Busch in där, och blir en 'riktig' partiledare..

Tack för mig!

Inlagt 2018-08-24 12:51 | Läst 937 ggr. | Permalink
Hej Jan.
En finurlig tekst for en dansker :-) Men jeg tror godt, at jeg har forstået budskabet og at det har noget med valget at gøre ?
Billede nummer 1 kunne blive et super postkort, hvis det blev beskåret eller "renset" lidt op i det nederste område :-)
Med mange venlige hilsener og god valgdag, når den kommer (9.september ikke?)
//Erik//
Svar från ehrsa 2018-08-24 13:03
Hej! Erik. Vad snabb du var! Ja, Rosenbad är den byggnad man ser här, där sitter Sveriges regering högst upp med statsminister Stefan Löven, samtidigt ligger han slängd bland Näckrosorna här i Norrström.. Frågan är var han hamnar efter valet.. ingen vet! Men redan nu finns de olika alternativen i en och samma bild.. det var lite roligt! :-) Tack! Erik.
Hilsen!
Bra text till övre bilden, men samtidigt kan jag inte låta bli att reflektera över att några hela tiden måste förstöra.
Svar från ehrsa 2018-08-24 13:10
Hej! Kan bara hålla med, men så är det ju alltid.. tyvärr! Tror att det ofta sker i samband med visst alkoholintag under sena kvällar.. det är då jag brukar sova.. Årets valaffischer verkar vara gjorda av nått slags plastmaterial, så dom kan nog flyta omkring länge tyvärr.. Tack! Margareta.
Hälsn!
Bild 1 är rätt fantastisk faktiskt, en symbolbild som väcker allehanda associationer. Den bilden måste bara få en stark tumme upp! 👍
Svar från ehrsa 2018-08-24 17:17
Hej! Det kändes bra när jag samtidigt stod där med utsikt bort mot Rosenbad och då även kunde se valaffischerna också ligga och ta sig ett 'bad'.. nere bland Näckrosorna.. :-) Kändes som det fanns ett 'motiv' där.. Det var tur också att jag hade mitt 20 mm. så att jag fick plats med de bägge motiven i samma bild.. då blev kopplingen mellan de olika 'baden' ännu tydligare.. 'Ros' och 'bad' finns i Rosenbad och 'Ros' finns i Näckros, och Näckrosor fanns där nere i vattnet.. Rosen finns ju också som symbol på Socialdemokraternas båda affischer som ligger och flyter där.. hmm.. Tack så mycket Ragnar!
Hälsn!
Håller med de andra, bild ett säger mycket.
Svar från ehrsa 2018-08-24 17:23
Hej! Kändes som det fanns en del 'symbolik' i att ha Rosenbad inom synhåll och samtidigt se valaffischerna ligga och guppa nere bland Näckrosorna.. Sossarna har ju också Rosen som sin symbol.. Kanske en Näckros fungerar också.. Tack! Stefan.
Hälsn!
Riktigt klurigt skrivit. Bra skärpa på den där gluggen.
Svar från ehrsa 2018-08-24 18:28
He he, Ibland finns motiven där, gäller bara att hjärnan och sinnena är på rätt humör.. :-) Är glad att jag råkade ha den gluggen just här.. Tack! Thomas.
Hälsn!