Man lever bara en gång...

Första mjukglassen, första Sigtunaturen första grillningen. VÅR!

Äntligen kom solen fram. Min kompis Sven föreslog och hojtur med våra 16-åriga soner. Var inte svårövertalad. Eftersom jag inte hade så där supermycket tid blev förslaget en tur till Sigtuna. (110 km t.o.r)
Väl vid hojstället nummer ett i Sigtuna var det hur mycket hojar och sportbilar som helst. Kön till våfflor och kaffe/glass/läsk hur lång som helst.



En Ducati är ju alltid en Ducati.

Årets första mjukglassar...


Isen ligger kvar på Mälaren.

Dags att återvända. Kul med Sven att han och jag har samma åksätt och tempo, det öär alltid jobbigt om en annan hojåkare är för långsam eller för snabb. Men vi funkar kanon ihop. Kan nog funka ända till Tyskland i sommar :-)

Och i väntan på glöden så tvättades hojen (för första gången i år) och vaxades.
Skönt slut på den helgen.

Inlagt 2010-04-11 21:10 | Läst 3306 ggr. | Permalink
ser härligt ut! Man blir både åksugen och glassugen... haha. Fast du kanske vet, jag gillar custom-hojar bättre. Man ska glida fram! :)
Svar från Otten 2010-04-12 11:37
Smaken är som baken. Har du hoj? Att du har en trampjonne har jag ju sett :-)
Svar från Otten 2010-04-13 15:19
Har du A-kort iallfall? För i så fall kan jag nog ordna en låneglidare åt Dig ibland? Bara 535 kubik, men iaf.
Vore ju kul om du hängde med på TRÄFFPUNKT80, en träff i Stjärnhov. Sörmland, för 80-tals bilar och MC. En gammal 80-tals artist skulle ju passa in där :-)
hade en Honda Shadow på 90-talet. När jag fyller 50 (om 7 år) du ska alla mina vänner och släktingar samla ihop pengar till en ny värsting custom hoj. Det är vad JAG har bestämt i alla fall. Får se om någon lyssnar till mig... :)

trampjonne? hahahaha... den har jag inte hört förut.
Svar från Otten 2010-04-13 15:15
Bjuder du mig på festen skall jag gärna samla in till en snygg hoj. Lite kuriosa. Jag köpte i går senaste numret av senaste svenska BIKE, för att de hade en artikel om bra hojar från 80-talet, tex min GPZ 900 R.
De inleder artikeln så här:
- CITAT:
Här har vi gjort ett urval bland några av de roligaste. mest karimatiska och betydelsefulla modeller som gjorde vägarna osäkra när MAts Wilander vann sin första Franska öppna, hockeyfrilla var norm och Bröderna Herrey van Eurovisionsschlagerfestivalen med Gyllene Skor.
- SLUT CITAT.

Nu känns min hoj verkligen urgammal :-(
@LH
-Antar jag får bjuda in dig på kalas först, jag har bara 3 år kvar?????