Här kan du följa med mig i mina tankar innan, under och efter fototillfället...

Vår till höst...

Kameran ligger i ryggsäcken, den har packats upp ett fåtal gånger men knappt blivit använd under flera månader.  Allt har väl sin tid.

I november somnade min mamma in efter en redig fight med cancer. Jag vill berätta om bilderna men sorgen är för stor för att jag ska orka. Den faktiska sanningen är att det är mamma jag har att tacka till den största delen för mitt fotande. För några år sedan gav hon mig min första systemkamera och min värld ändrades. Mitt sätt att se på omgivningen. Magiska äventyr och möten. Ja,tack mamma. Tack för att du gjorde min värld större!

Här är en salig blandning av bilder jag tagit sedan jag bloggade sist. Jag hoppas att jag ska hitta tillbaka till fotandet under detta år.

Inlagt 2019-03-03 18:32 | Läst 1670 ggr. | Permalink
Beklagar sorgen. Det var många fina bilder i vacker miljö och med utmärkt skärpa
Svar från Retrocolor 2019-03-03 19:08
Tack Peter, tack :)
Det var flera fina bilder. Fastnar särskilt för första ekorren och truten.
Ja sorgen kan vara tung ibland. Jag är själv i full färd med att tömma lägenheten efter min morbror som avled för två veckor sedan. Tungt var det när man bar ut honom genom dörren till den väntande bilen för sista gången. Med tiden ebbar sorgen ut men minnena finns kvar.
Sten
Svar från Retrocolor 2019-03-03 19:52
Tack Sten. Så är det nog och då väntar alla fina minnen med glädje. Sorgen får väl ta sin tid. Mitt fotande har alltid varit en bra form av terapi men det är ju mycket som ska fixas efter en anhörigs bortgång och när vi väl kommit iväg så har vädret tvärvänt eller så har det funnits andra orsaker som brist på objekt. Men dagarna blir ljusare och en dag så kommer jag hem med lyckorus efter flera timmars fotande igen :)

Ha det så fint som det går!

Vänligen

Maria
Många fina bilder här! Vad roligt att se dina bilder igen, hög kvalitet på dom! Beklagar sorgen, det är väldigt jobbigt att mista en förälder.. En hel del av min fotoutrustning är ett resultat av att min far dog i cancer för drygt 5 år sen.. Han gillade också att fota, har kvar hans 'svartvita' utrustning, men använder den inte numera, det digitala är så mycket enklare och ger bättre resultat, och 'direkt' dessutom..
Hälsn!
Svar från Retrocolor 2019-03-05 05:54
Tack & fint att han får vara med på sitt sätt. Jag tänker ofta på vilken tur att hon gjorde det valet för det bidrog som sagt med en större värld :)

Ha en fin dag!
Många fina bilder! Beklagar sorgen. Hoppas verkligen du hittar tillbaks till fotandet.

MvH
Johnny
Svar från Retrocolor 2019-03-05 05:55
Tack Johnny! Det hoppas jag med, våren kommer snart och då ökar möjligheterna till att lyckas.

Ha en fin dag!