** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Livet, konsten och tekniken

De skall va en bro i vår!

Ja så verkar det nästan, det har varit ett väldigt brofotograferande här på Fotosidan på sista tiden.  Man vill ju inte att bloggen skall bli passé så därför letade jag också fram några brobilder från tidigt i våras. Som tur var, för det visade sig att jag missat att kopiera över dem från minneskortet. Så kan det bli när man har flera kort och dålig diciplin. Får nog skärpa mig där!

Kurvigt

En av mina favoritbroar, Essingeledens fortsättning in i Solna. Betong är vackert! i alla fall när den svänger så här snyggt.

Spöken på ljusa dan

Och plötsligt dök det upp spökbilar mitt i kvällssolen.

 

Inlagt 2010-05-31 22:45 | Läst 1704 ggr. | Permalink
Ja, det är ju märkligt att betong, som är så stentrist, kan bli så vackert också! Som du kanske sett på min blogg har vi just byggt ett litet trädgårdsskjul som står på en betongplatta. Vi trodde att vi skulle bli tvungna att måla plattan för att förhindra att regnvatten tränger in i betongen. Men en kunnig person försäkrade oss att det inte behövdes. Och vi blev jätteglada, för den obehandlade betongytan är faktiskt ritktigt snygg.
Svar från ylva_h 2010-06-01 10:07
Det är lite modernt med disk och arbetsbänkar i findpolerad betong har jag sett. Lite svårskött, men förvånansvärt vackert.
Jag jobbar i ett hus som har en ganska snygg betongfasad också, skall återkomma med bild så småningom.