Fotosidan Akademi: On Location Natur 2022100 Akademipoäng

On Location 2022

On Location är mässan som möter kreativiteten. Vi har skapat en helg där du får känna på den senaste tekniken men också vara ute och fotografera och utvecklas som fotograf. Här träffar du ambassadörer från de bästa tillverkarna och får vara med på workshop med deras ambassadörer. Du får dessutom spännande föredrag från Wild Natures fotoguider.

Från 2 195 kr - Boka din plats

En intensiv inspirationshelg med naturfotoglädje och kreativitet, som bygger på succén från vår senaste ”On Location Natur”. Under ledning av några av Sveriges främsta naturfotografer varvar vi åter praktiska workshops ute i terrängen med spännande bildföredrag från när och fjärran. Samtidigt får du chansen att känna på den senaste tekniken, träffa de bästa tillverkarna och några av deras ambassadörer, samt prova på deras utbud av utrustning. Utvecklas som fotograf och diskutera bild och fotoresande tillsammans med likasinnade.

En helg med guldkant som arrangeras av Fotosidan och Wild Nature Fotoresor, denna gång på Ekerum resort på Öland 9-11 september 2022.

Träffa bland andra Jan Pedersen, Staffan Widstrand, Henrik Karlsson, Frida Hermansson och Magnus Martinsson.

FÖREDRAG

Under helgen hålls minst fem fantastiska bildföredrag, som alla ingår i On Location-passet.

WORKSHOPS (preliminärt program)

Under helgen ordnas ett antal verkligt utvecklande workshops som du kan välja bland.

UTSTÄLLARE FINNS PÅ PLATS

Ett urval kvalitetsutställare kommer att ha monter och viss låneutrustning på plats, så att du kan prova, känna på och klämma på de senaste utrustningsdetaljerna. Utställarna kommer att presenteras här inom kort.

PORTFOLIO REVIEW

Vi samtalar med dig runt ditt eget urval av dina bilder och ger dig positiv, professionell feedback och råd

FOTOTÄVLING

Innan eventet, kommer alla deltagare att få en länk där man kan ladda upp tre bilder som man sedan tävlar med. Juryn, utsedd av Fotosidan och Wild Nature fotoresor kommer att utse vinnaren och vid söndag lunch delas priset ut.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Antalet platser är begränsat till 100.

MAT OCH LOGI

Vi som arrangerar detta kommer bo över från fredag till söndag och hoppas förstås att så många av er som möjligt också vill det, så vi kan mingla lite på kvällarna och prata natur, foto och resor. Vi har förhandlat fram bra priser på mat (olika “menyer” finns”) och logi.