Litet om fotografi och vardagen

Gåbordet

Inlagt 2014-12-08 22:58 | Läst 1041 ggr. | Permalink
Utan skymt av ironi - så kan det bli för många oss så småningom, och när vi är där är det en hjälp för oss, för att över huvud taget våga gå ut. och få frisk luft och se annat än dom rum vi bor i Hälsningar/ Björn T
Svar från präntare 2014-12-09 00:20
Tack Björn för din kommentar. Ja det kan ju drabba oss imorgon då vi vaknar efter en natts sömn också var vi än befinner oss i livet oavsett ålder.
Må så gott
/Hans-Åke
Jag ser personer på stan i min ålder som använder en sådan här. Instängd i ett litet hörn med skum belysning och lite korn så ser den inte så snäll ut, men den är ju inte konstruerad för att vara snäll i första hand.
Svar från präntare 2014-12-09 00:25
Tack Ingemar för din kommentar. Ne den ropar nog snarare, gilla läget...
Må så gott
/Hans-Åke
Lite dramatisk bild, men gåstolar o rullatorer är ju ett fantastiskt hjälpmedel och absolut nödvändigt för många äldre för att ta sig fram o ut. Må så gott, LO
Svar från präntare 2014-12-09 00:17
Tack för din kommentar. Absolut den här står hemma hos mig och min sambo och för henne är den ett fantastiskt hjälpmedel trots hon är yngre. Det var just det dramatiska jag fastnade för där den stod i det mörka hörnet.
Må gott
/Hans-Åke
Kom och tänka på min bortgångna mor när jag ser din bild på det hjälpmedlet. Tur att det finns i alla fall! Ha det gott!
Svar från präntare 2014-12-09 10:50
Tack Dan för din kommentar. Kan bara instämma i det du säger.
Hade gott
/Hans-Åke
Ett hjälpmedel som betyder så mycket....minns när min mor bestämde sig för att gilla läget...och plötsligt fick en liten stund till då hon kunde ta sig för egen maskin till centrum och handla. Det var stort.