Litet om fotografi och vardagen

Skövde 2016-03-26

Dagar i förskingringen, " Hej Ingemar efter vår dialog, en plats på jorden att leva, lägger upp en ny omgång utan den kalla tonen som i dom förra, bara smärre justeringar, svärtan finns där ändå, du får döma själv om bilderna står för sig själva. Roligare är det inte från en liten ort, ett villasamhälle i Skövde".

Inlagt 2016-03-26 02:03 | Läst 1954 ggr. | Permalink
Hej Hans-Åke! Jodå, bilderna står för sig själva. Men jag gillar bilderna från gårdagen bättre, den mörkare dova tonen i dem gör dem mer spännande. Men det är naturligtvis en smaksak. Man får det precis så roligt som man gör det, oavsett om man befinner sig i en liten eller stor ort.
Svar från präntare 2016-03-26 14:54
Tack Ingemar, du har så rätt.
😊
Hej, jag ser toningen som en krydda som kan förstärka budskapet, jag gillar första versionen bäst, men även denna är ju rätt tung o mörk, men det kalla förstärker ytterligare, vilket jag tycket passar o förstärker en fin serie, det roliga kommer sen när man sitter vid datorn med skön musik o några goda pilsnerdricka o redigerar bilderna, ha en skön helg! LO
Svar från präntare 2016-03-26 18:17
Tack LO, vad lika vi tänker du och jag, både omkring dessa bilder och pilsner.
Ha de gott i helgen
😊
Det beror på vad du skall ha bilderna till.
Dessa blir bättre om du skall visa rent dokumentärt
de andra är helt klart mer kreativa för många fotografer
som gillar svart så ibland går det inte se vad man fotograferat.
Smaken är som baken.
Gun-Inger
Svar från präntare 2016-03-31 17:26
Tack Gun- Inger för din kommentar. Jag la ut dessa bilder som en jämförelse då Ingemar och jag hade en liten diskussion omkring dom första lite kallare bilderna, vilka jag personligen föredrar och det gjorde han också. Det är som du säger.
Ha de fint
😊