Jag och min Canon

Fånga dagen

Dag 19    Det blev Varberg igen idag, jag skulle ner till stan och handla.   Fortvarande dimmigt väder, men det går bra ändå.  Var på torget en stund och så blev det fönstershopping. Fick se en härlig dörr som jag inte kunde låta bli att fota. Tog en promenad till hamnen och där fick jag se några fina träbåtar.                       Tyvärr så går tiden fort när man har det kul.

Det blev inte mycket torghandel i dag

 

Torghandel

Fönstershopping

Hälsobrunnens glada dörr

Varbergs kyrkan

Båten Delfin

En annan fin träbåt

Pålar i hamnen

Kallbadhuset och Fästningen

Kallbadhuset

Det går rakt mot våren.

Kanske man bör måla båten?

Oj då! vad tiden går snabbt, nu åker jag hem!

Tack för i dag

MVH Anita

Inlagt 2011-01-20 01:08 | Läst 1146 ggr. | Permalink
Fina bilder och det är roligt att följa vad du har för dig på dagarna.Hoppas du orkar hela året.
Tack Bengt. De är kul att du gillar min blogg om Fånga dagen, jag kommer att fortsätta så länge jag orkar. Den dagen som det blir en tvång då kommer jag att minska ner bloggande, men just nu så har det blivit som ett gift i kroppen och jag vill bara ut och se mig omkring och utforska vad jag kan fotografera. Det är mycket viktig för mig att skriva lite om mina bilder eftersom jag har dyslexi så är detta en bra träning för mig. Hej så länge och välkommen åter Bengt.
MVH Anita
Nej, det ska inte vara tvång utan glädje över fotograferandet. Det är ju så livet fungerar, när man har roligt går tiden väldigt fort, när man har tråkigt så segar sig tiden fram. Tur att man har både arbete och fritid som mestadels är väldigt roligt.

Får jag komma med ett råd så tycker jag att du ska skriva bildtexterna under bilderna, inte ovanför.
Tack Bengt , det kommer jag att göra. Det är bra med tips. Tackar.
MVH Anita
Tack Helen. Ja torghandel håller på ännu, men just nu så finns det inte så mycket torghandel., Det blir mera nu till våren när alla ska köpa växter och blommor till trägården. Då är det jätte kul att strosa på torget då blir det säkert många fina blombilder .Så spännande att stå på torget det var säkert jätte kul.
Hör av dig när du kommer till Varberg så kan vi ta en fotorunda här.
MVH Anita