Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

#109 - Miss Leica Noctilux strippar i en Canon-tidning...

...LFI! 

Inspirerad av Morgan Larms senaste blogginlägg så skapade jag denna rubrik i rent forskningssyfte. Undrar hur många träffar den rubriken genererar?

Det nya numret av LFI (i vilken man kan se Leica Noctilux "strippad") låg i brevlådan när jag kom hem efter en ganska stressig dag på jobbet, så nu väntar sängen, läsglasögonen och en stunds "kameraporr" innan ögonlocken sluts för en återhämtning innan morgondagens fasor uppenbarar sig.

Min väntan på en X1 fortsätter att dra ut på tiden, senaste ankomstdatum beräknas till mitten på mars. Personligen så gissar jag på att kameran anländer i slutet på året och har då bytt namn till Leica X3 ;-)

Inlagt 2010-03-01 23:40 | Läst 1170 ggr. | Permalink
ca 1 person per minut, verkar inte va hypereffektivt ändå, känns som rätt normalt...
Svar från Anders Berlin 2010-03-02 00:10
...kanske var lite för städad i rubriksättandet ;-)
Så länge de levererar Xx i den ursprungliga förpackningen får du stå ut :-)

En gång drömde jag om en Noctilux, men nu är mitt habegär inriktat på Zeiss Distagon. En avgjord fördel är att de finns för Nikon-kameror.
Svar från Anders Berlin 2010-03-02 11:21
Om jag packar upp kameran och de har bytt förpackning till en vanlig låda. då åker hela rasket tillbaka med ett beskt brev om falsk varudeklaration ;-)

Kan inte bli fel med ett objektiv från Zeiss, lycka till med införskaffandet, produkten är väl som Leicas - inte helt gratis?
Det är några som bloggar om Leica och jag skulle gärna vilja veta mer om denna kamera!
Nyfiken!
Vad är det som gör att så många skriver om just Leica?

mvh
Helena
Svar från Anders Berlin 2010-03-02 11:45
Din fråga borde vara lätt att svara på, men efter en stunds funderande så kom jag fram till att svaret är ganska komplext. Det är svårt att förklara i ett svar på en kommentar, men du har sått ett frö till ett mer utförligt inlägg, så håll ögonen öppna här...

Några beskrivande ord kan eventuellt vara:
exakt, gedigen, enkel, tradition, snabb, diskret, kvalitet, tyst etc...

Om du vill veta mer om Leica, så sök efter Bengt Björkbom och Johan Ericsson här på sidan, de skriver en hel del om Leica med känsla och kunskap.