Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

Arbetsflöde analogt ...?

Leica M2 + 50 mm Color-Skopar  +  TriX 400 +  framkallning i D76 +  Inscanning till Aperture +  eventuellt ytterligare bearbetning digitalt (motsvarande det som man normalt gör i ett mörkrum - efterbelysning, skuggning etc)  =  minimalt slabbande med kemikalier och en framtid för ett fortsatt analogt fotograferande, bara en fundering innan jag går till sängs!

Undrar om detta är enligt Dogma 07, ska kolla med experterna i morgon. Ytterligare en fundering innan sänggående ... 

Inlagt 2008-11-12 04:07 | Läst 880 ggr. | Permalink
Varianten av analogfoto utan slabbande med kemikalier gillar jag. Kanske var det därför jag återvände?
Ditt tänkta hybridflöde är väldigt likt det jag själv praktiserar för mina Dogma 07 bilder så det bör inte vara några problem.
/Jocke
Om det är oss du kallar för experter, så kan jag svara (precis som Jocke), att arbetsflödet är helt i enighet med Dogma 07! :)
Till er alla som kommenterat!
Tanken var ju, precis som Nils skrev att det skulle efterlikna det normala mörkrumsarbetet så långt det är möjligt utan att "fuska". Jocke och Johan anser ju att det följer reglerna så det är väl så det får bli. Att kalla er för experter var en komplimang, bara så ni vet.

Nu gäller det bara att få till lite bra bilder!