Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

Bilden på bogserbåten - en uppdatering

"Och så har jag lämnat in den bearbetade bilden till Galleri FS, vi får se vad alla tycker ... spännande!" 

Bilden blev refuserad med följande motivering; "Din bild var inte vad Galleri FS letade efter just nu." - man kan ju fundera på vad man letar efter just nu? Men här dansar inga halta löss, kommer att försöka snart igen som juryn skrev! Det ska vara svårt att få in en bild där, framför allt när man ska konkurrera med alla dessa duktiga fotografer som vi har här på Fotosidan, för det har vi verkligen!

Att bli refuserad genererade ingen depression ;-)

Inlagt 2008-11-12 20:19 | Läst 2486 ggr. | Permalink
Nej, det är inget att bli deppig över. Jag kan inte räkna alla refuseringar men jag är glad ändå. Den andra juryns, flocken på FS, kommentarer betyder mycket mer =) Man kan verkligen undra vad de letar efter egentligen. Själv letar jag efter en annan jury =) Trots allt tycker jag att det är bra att de är kräsna. Att din bogserbåt inte platsade är dock en gåta. Tillfällig kollektiv sinnesförvirring?
Det blir så när tycke och smak avgör. En bild kan hyllas på ett ställe och ratas på ett annat ställe. Allt beror på de som ska bedömma bilden.

Själv gillade jag din båt. En bild där man blev nyfiken att få veta mer om båtens histora.

/Gunnar
Svar från Anders Berlin 2008-11-13 15:58
Hej Gunnar och kul att du tyckte om bilden. Historien ska jag på något sätt få fram, håll utkik på min blogg så får vi se vad jag hittar.