Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

Ekonomi och lopppisfynd...

Efter att ha blivit väckt tre gånger av att någon borrar i betong med en borrmaskin utan slag, gick jag upp och kände mig loppis- och kaffesugen. Ner till den lokala Eriks-hjälpen och strövade runt med en kopp bjudkaffe, grävde lite i kameralådan och hittade inget som vanligt (Hur bär han sig åt, Borg när han hittar  alla fina kameror?)

Eftersom köpradarn är inställd på Leitz och Leica, zoomade den in på en diaprojektor med en röd prick på - lade snabbt ner den i korgen (Letz Wetzlar med Elmaron 2.8/100. Bredvid stod lådan för diapositiv i hammarlackad grön plåt, ner i korgen! Ett styck framkallningsdosa åkte också ner. (Jag råkade tappa min enda kvarvarande framkallningsdosa i golvet med tre oframkallade filmer från Stockholm, D76 på golvet och förstörda filmer.)

Vad har detta med ekonomi att göra? Jo, så här mycket får man för en hundralapp i dagens Sverige!

 

Inlagt 2008-12-17 16:38 | Läst 657 ggr. | Permalink
Ett riktigt kap! När jag går på loppis hittar jag ingenting i närheten av fotografi. Utom färdiga fotografier förstås =)
Svar från Anders Berlin 2008-12-17 17:41
Ibland har man tur!
Jadu, jag undrar jag med hur Borg kan göra sina fynd... Han har känsla för det! Dina prylar går inte av för hackor heller. Lådan fyller sin funktion kan jag lova!//Hasse
Svar från Anders Berlin 2008-12-17 18:13
Hej Hans! Om man sätter ihop projektor, framkallningsdosa, Leica M2 och dialådan så får man ett sk. "Travelkit" ;-) Ja, under förutsättning att man gillar S/V:a dia alltså! Nu återstår bara att lista ut hur man kopplar ihop projektorn med datorn ;-)
Som hittat Anders.
Loppisar e kul.

MVH.

Fredrik.
Svar från Anders Berlin 2008-12-17 20:30
Javisst är det! Har man inget annat för sig så är loppis ett bra tidsfördriv och det behöver ju inte bli dyrt heller ;-)