Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

En heldag på...

... Arbetets Museum

Dagen startar enligt standardmodell, en kopp kaffe och den obligatoriska ostfrallan, foajésnack och handskakning med gamla bekanta.

Tre äldre män, två lyssnar andäktigt, den tredje pratar så engagerat att han blir oskarp - för det kan väl inte vara fel på fotografen?

Alla pristagarna samlade på en bild, inte helt lätt att få till!

Helena Blomqvist, Maria Söderberg
(något skymd av Elsa - bibliotekarie på Hasselbladsstiftelsen, Göran Wideberg (jurymedlem, bildredaktör på Dagens Arbete) samt Peter Gärdehag.

Boken "Länge leve gruvan!" av Maria Söderberg. Tyvärr hade jag inte råd att köpa den just då men den hamnar i bokhyllan så småningom.

Uppe på "Hyllan" fick jag till en skuggbild! En distinkt profil av en fotograf som pekar ut ett Skeppsbrott, vilket var namnet på utställningen.


Gruppen samlad innan avfärd med hissen till våning 7. Thomas, Anders och Uffe.

Herr Meldert på väg till våning 7 i en orginalhiss från industritiden.

Väl uppe på sjuan tittade vi på utställningen Refricater av Christer Järeslätt. En intressant bildidé.

2009 års Hasselbladspristagarens - Graciela Inturbide - utställning var inte fy skam den heller!

En väl använd dag på Arbetets Museum, punkt!

Inlagt 2009-11-11 12:17 | Läst 512 ggr. | Permalink
Ja, det var mycket trevligt när jag äntligen anslöt. Skeppsbrotten fascinerade mig nog mest. Antagligen p g a kameran =) Men det fanns ju några höjdare på sjunde våningen också. Stora fina analoga kopior.