Min bästa bild 2009

Fick en stafettpinne idag om min bästa bild 2009..

Pinnen kom från Lisa Brange, en inspirerande fotograf och fd arbetskamrat. Det är hennes förtjänst att jag blev medlem här på fotosidan. Fyra härliga år sedan. Tänk så fort tiden går fort när man gör ngt roligt! Och så mkt jag har lärt mig av alla duktiga och inspirerande fotografer på sidan.. =)

 

En utmaning från en ofrivillig bloggare till en annan.. Mitt livs första blogginlägg!

 

Nu är det meningen att jag ska välja ut min bästa bild från 2009.

Min första tanke var; – Hur ska detta gå till? Jag som har så svårt att bestämma mig. Garderar mig alltid om jag kan. Handlar på öppet köp etc..(och lämnar relativt ofta tillbaka grejerna..=)) Men sen blev det ändå ganska lätt.

 

Ingen droppbild ..(även om jag först funderade på det, Lisa)..

Nej, bilden jag väljer är från i höstas. Det blåste rejält den oktoberdagen, det hade regnat på förmiddagen och så kom gluggen i molntäcket. Ljuset var härligt. Inte mkt tid på mig. Motiv? Kom att tänka på de härliga höstfärgerna i vildvinet på ena husväggen, plockade snabbt fram kameran och gick upp på övervåningen. Öppnade fönstret och hängde mig ut för att försöka fånga det jag såg för min inre syn..

Den största utmaningen var att sätta skärpan.. hängande ut genom fönstret för att få till en bra vinkel, motljus och med vildvinet  dansande i vinden..

Resultatet blev detta. Den fick plats i Galleriet!

 

Stafettpinnen skickar jag vidare till två inspirerande fotokonstnärer; Siw Wester och Agneta Sörlin Lejon. Hoppas att ni tar emot den!

 

 

 

Inlagt 2010-02-08 22:09 | Läst 3998 ggr. | Permalink
Välkommen hit Birgitta!! Du är så välkommen!!

Fantrastiskt vacker bild du valt o gör sig mycket bra i Galleriet!!!

Mvh Marie
Svar från Gittan_ 2010-02-09 21:04
Tack så hemskt mycket! Det värmer att bli så fint välkomnad i bloggarnas gäng.. Du är ju riktig expert.. =) Känns också väldigt roligt att du tycker att bilden passar i galleriet! Kram
Välkommen till bloggens lilla värld, när jag såg detta tänkte jag, nu kommer det en vattenbild, men inte, men du tänkte klokare än mig för denna är ju bara så vacker.
Svar från Gittan_ 2010-02-09 21:15
Tackar, tackar! Det känns roligt att testa ngt nytt..Ibland behöver man en kick för att komma igång =) Jag funderade på en droppbild från naturen (inte från vasken) men valet känns rätt.. Som jag skrev i bloggen så har jag ofta svårt att bestämma mig.. Jobbar på det! Ska bli kul att blogga lite.. =) Tack för din uppmuntran!