Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

Bokskogen väntar på våren

Ingen sol, ingen värme men några timmar i Åkulla bokskogar är en härlig upplevelse oavsett väder. Våren kan anas men inte spå mycket mer. Ett par tranor hörs ropa annars är det inte så mycket i bokskogen som skvallrar om att det snart är vår. 

Tur att man är ensam i skogen. En pensionär krypande på marken iklädd kamouflagekläder, knäskydd och därtill belastad med fotoutrustning och stativ, det kan skrämma vem som helst. Här kommer resultatet från slitet i bokskogen. Klicka på första bilden för större bild och därefter bläddrar ni vidare med den lilla pilen till höger.

Inlagt 2014-03-05 16:07 | Läst 1492 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Vädigt fin utdelning på slitet och de sista bilderna har så fint ljus så jag skulle inte bli förvånad om du sa att du satt upp lampor :)
Svar från Bengt Christensen 2014-03-06 06:26
Tusen tack för kommentaren. Nej, några lampor orkar jag inte släpa med mig...
Under bar bokskog det spelar ingen roll om det ser dött ut, det finns ändå alltid liv om man bara letar lite. Vackra bilder åter igen.