Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

Konstrunda med naturbilder inspirerade

Långfredagens väder inbjöd till inomhusaktiviteter så det blev besök på ett par naturfotoutställningar. Bjurums gamla skola fungerar idag som cafe och utställningslokal. Just nu är det Johan Mårtensson, Falköping som ställer ut och det är väldigt fint fångade bilder på kungsörn.

I Friggeråkers bygdegård ställer  Eva Lindén ut drivvedskonst och Torbjörn Skogedal naturbilder. Drivvedskonst är kanske inte min grej men där fanns alster som skulle få ta plats i mitt finrum. Detsamma gäller några av Torbjörns Skogedals bilder där jag särskilt fastnade för en bild på en smålom. 

På min egen lilla fotorunda fanns förstås ingen smålom att plåta utan det blev några bilder på de vanliga vinterfåglarna.

Nötskrikan har näbben full.

Talgoxe.

Större hackspett.

Grönsiska.

Blåmes.

Nötväcka.

Svartmes.

Inlagt 2013-03-29 20:02 | Läst 2213 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera