Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

Vår bästa tid är nu, är nu.

Det är nästan overkligt. Våren kom som en blixt och det exploderade i naturen. Nu gäller det att hänga med för underbart är kort. För mig står våren i särklass bland årstiderna, att få vakna till de underbara stroferna från koltrasten som sitter på taknocken och sjunger i ottan är bland det bästa jag vet. Bokskogen är nu som vackrast och det är i sanning en lisa för själen att strosa omkring i Åkulla bokskogar de här dagarna. Vårvärmen har tärt hårt på vitsipporna som i de soligaste lägena är överblommade. I det här inlägget har jag samlat några av mina intryck av våren. Klicka på bilden för större bild och bläddra sedan vidare via den lilla pilen till höger.

Vinbärsfuks.

Vibärsfuks.

Backsippa.

Gulsippa.

Knölsvan.

Sädesärla.

Inlagt 2016-05-09 08:24 | Läst 1535 ggr. | Permalink
Du vet hur man tar bra bilder!
Svar från Bengt Christensen 2016-05-09 17:12
Det var en fin kommentar, tack så mycket.
Väldigt vackra bilder! Precis som även jag ser saken. Jag rusar runt med lätt förvirrad blick för att få med allt det fina.
Sedan håller jag med ovanstående talare. Man skall kunna rätt bra för att fånga våren så väl.
Svar från Bengt Christensen 2016-05-10 09:00
Tusen tack för den kommentaren. Det är lätt att få lite panik för att hinna fånga allt under den korta perioden men jag är ju numera pensionär och mitt fotograferande får ta den tid det tar.