Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Skeppsholmen i söndags

En solig liten promenad längs kajen på Skeppsholmen.

En något avvaktande farbror ombord på sin älskade båt och bilder av ett konstverk i tegel alldeles ner vid kajen.  Det mänskliga och det hårda, båda lika intressanta att fotografera.

 

 

 

 

/Anna

Inlagt 2011-04-12 22:33 | Läst 2558 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Torsten verkar vara en cool typ :) Hans matros ser lite stel ut...kanske druckit för mycket julmust eller mumma :)
Julen varar ju faktiskt ända fram till påska :))))

Vilken dag, vilket ljus...härliga bilder. Lockar fram ett léende hos mig. Och det är ett ju ett bra betyg....att man kan glädja andra med sitt skapande!
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-04-13 21:57
:-) Ja, Torsten var en mycket "cool" typ.. Han nickade avmätt när jag frågade om jag fick fotografera honom..och svarade något jag inte uppfattade när jag försökte fråga lite om båten. Tror att han blev MYCKET förnärmad när jag dristade mig till att fråga om det var en "HUSBÅT". Jag såg på honom vad han tänkte.. "..J--la landkrabba..turist eller nåt ditåt. Jo..jag kände mig ganska klumpig och tafatt, men jag fick i alla fall en bild:-)
Tusen tack för dina trevliga rader, Christin! /Anna
Blir full i skratt nu när jag läser ditt svar, där du beskriver den här mannens tankar om dig :)

Sådana här porträtt är verkligen intressanta att studera, man kan se att mannen (Torsten?) har arbetat hårt i sitt liv. Det ser man på hans händer och i hans stålgrå, lite skeptiska blick kan jag nog också utläsa en viss skepsis men samtidigt nyfikenhet och humor.

Visst hade det varit kul att få göra en bok om människor som lever lite annorlunda.....utanför ramarna......de som väljer att inte följa strömmen utan som har gjort alldeles egna val.
Modiga människor....skulle den heta.....boken...

Nu dagdrömmer jag igen :)

På tal om böcker om människor som inte följer strömmen....har du läst : De ovanliga, skriven av Åke Mokvist, finns del.1 och del.2....mycket intressant läsning och fina bilder
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185581003
Ett tips från coachen ;=)
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-04-14 22:37
Tack för boktipset..ska kolla det. /Anna