Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Se, det funkade ju...!

Ja, denna gång stannade texten kvar. Dags att skriva lite mer och infoga lite bilder..eller? Nä..jag vet faktiskt inte ännu. Varför då?  För mig själv...? då kan jag ju skriva  var jag vill och behöver inte förlita mig till  datorns välvilja. För andra?..varför skriva om sig själv för andra? Vad är det?..Varför vill jag det? ..Vill jag det? Ja, det vet jag faktiskt inte, och har svårt att förstå fenomenet "blogga". Men jag börjar..sen får det visa sig hur det blir och om det blir:-)

Jag har  fått ett nytt intresse..jag älskar att fotografera, att titta på andras bilder och att redigera mina egna. Tiden stannar, omvärlden försvinner .  Det är bara sååå kul!

Vill  gärna tacka alla  här på fotosidan som orkat  titta på mina bilder och ge kommentarer. Ni ska veta att det  betytt oerhört mycket för mig. Jag tror inte att jag fastnat så för fotografering om det inte varit för er.  Så  TACK alla!!

Det viktigaste i en bild är känslan den förmedlar,  känslan kan vara ett budskap,  som fotografen vill förmedla, eller ett budskap , en stämning  som jag själv upplever. Känslan kan också vara skönhet..något att vila ögonen på, njutningen i att betrakta en bild som är tekniskt fulländad . 

Fortsätter fundera över bloggandet.. Måste slå upp ordet.

"En blogg innehåller ofta bloggarens åsikter och kommentarer inom ett visst ämne, exempelvis politik, fotografering, webbdesign osv. Det kan vara långa texter eller korta notiser. Även om många bloggar skrivs av enskilda individer blir det även allt vanligare att företag och organisationer bloggar, ofta i syfte att marknadsföra sig själva och synas inom en viss grupp av läsare."

Ok, jag blev inte klokare av det..funderar vidare:-)

Kan lusten att blogga ha med detta att göra?

Att livet ibland är en lite rörig väg att gå och att man (jag) har behov av att berätta det för någon.. eller?

Nåväl..Jag gillar att livet ser ut så här.

och inte bara så här.. även om det verkar väldigt enkelt.

Inlagt 2009-04-21 20:19 | Läst 2151 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Gillar blandningen av rak linje och krökta i första bilden. Fin färg i andra och skärpedjup som ger bilden djup, snyggt. Själv har jag (förmodligen) en defekt i hjärnan som gör att jag vill att strecket ska börja i vänster övre hörn men det är inget du behöver vara bekymrad över...
Må gott!
/nic
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-04-21 22:03
:-)) Tack för din kommentar, nej jag tror inte du har någon "defekt"..men roligt var det.
Må gott själv! Anna