En konstig dokumentärfotograf

Nu har jag slängt ut min jävla bläckstråleskrivare!

Varenda gång jag hade behov av att skriva ut nåt, vilket är rätt sporadiskt så var det ju nån jävla patron som hade torkat ut, har nu installerat en laserskrivare, inget för bilder, men funkar alltid, ingen uppstartstid och inga uttorkade patroner och en jäkla massa utskrifter innan kassettbyte, funkar klockrent!

Uttorkad Canon Patron:

Förstora!

Inlagt 2015-12-30 00:25 | Läst 2460 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Grattis! Jag gjorde likadant. Lasern fungerar ju bra för bild och text för presentation. Blir ju bra mycket bättre än dagstidningstryck i alla fall. Resten skickar jag till Crimson. Blir fasen så mycket billigare och krånglar aldrig!
Skrivare är riktig skit. Vad gäller bläckstråleskrivare så är det nästan lika billigt att slänga skrivaren på tippen när bläcket tar slut och köpa en ny i stället för att köpa patroner. Skriver ut bilder gör jag aldrig, har inget behov av det.
Dålig ficklampa!! Funkar inte när batterierna tagit slut... :-D
Svar från Dubbelolle 2015-12-30 16:12
Du är välkommen att hämta min gamla skrivare, men du måste köpa nya batterier! LO
Välkommen. Jag slängde min sista för över 10 år sen. Finns ingen vits med dom. Använder laser+Crimson. Billigt och bra.
2015-12-30 10:07   Nils-erik eriksson
Bläcket, är väldigt dyrt. Har så alltid varit och kommer så att förbli. Men det är kanske det priset, man får betala i detta fall för att få behålla kanslan att styra själv
Får nog fortsätta med dyra ptr eftersom jag har intresse av pappersbilder.
Japp, gjorde det samma för ett tag sedan. En färglaser och inköpt fotopapper för laser funkar OK. Sedan beställer jag bilder från Crimson när jag vill ha bilder till väggen eller annat som inte bara är för att titta på själv.
Ha det!
vad köpte du?
har du möjligen tips på vettig scanner?
Bästa hälsningar
Har en stor fotoskrivare den fungerar bra Laser skrivare har kanske bättre färger nu än när jag köpte Ha ett Gott 2016 : ) // Gert
När gud skapade datorer, uppfann djävulen skrivare :)

Gott Nytt År! /Thomas
Tackar för kommentarerna, tydligen många som redan gjort som jag, dom som är nöjda ska givetvis fortsätta som vanligt, skriver man ut bilder ofta så är det säkert värt priset med bläckstråleskrivare, jag har inga tips på vilka laserskrivare som är bäst för bilder, såna tester kan man nog leta upp i massor på nätet, må gott, LO
Miljöförstörande marknadsföring som kan göra vem som helst helt galen.
Färgen är dyrare än en ny bläckstråleskrivare men där är mindre färg i patronerna när man köper en ny.

Jag har en Laser också men när en färg tar slut måste jag köpa alla färgerna även om enbart en är slut.
Har inte hittat något papper som är snyggt i heller.

Skit samma för nu skall jag snart se en engelsk film.
God natt
Gun-Inger
Svar från Dubbelolle 2015-12-31 01:04
Jag har bara en svv laser! Hils, LO