Kameran ljuger inte......

Bestcanvas inget att rekommendera

Akademiska sjukhusets konstförening anordnade den årliga "Allas Salong" under oktober. Här är ett av mina foton som jag bidrog med. En ganska vanlig bild från dombron i Uppsala. Den är på canvas och är 100 x 70 och jag fick några beställningar från några som gillade den. Så jag beställde från bestcanvas.se för jag tyckte dom låg bra i pris. Men det är inget att rekommendera för det har varit mycket strul innan jag fått mina tavlor plus uppsättningar. Det blev tre delleveranser efter att jag har fått maila tre gånger inom fjorton dagar. Men då vet jag det och det finns ju andra leverantörer. :-)

Ha de gott
Bert-Ola

Inlagt 2013-11-06 20:15 | Läst 4206 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Härlig vinterbild!

Testade bestcanvas.se i somras med en bild på dotern o hennes häst. Snabb leverans och bra resultat. Dessutom till bra pris. Undrar om jag hade tur eller du otur?

/Per
Svar från Bert-Ola Ekh 2013-11-06 21:04
Tack Per för din kommentar.
Det är säkert jag som hade otur, för dom verkar ju ganska stora.
Med vänlig hälsning,
Bert-Ola
Hej!

Tråkigt att du inte blev nöjd. Är själv helt färsk i detta med utskrifter (och egentligen även fotografering). Enda utskriften jag tagit var från en butik i stan. Själv tyckte jag väl det var ok, men kunden var helt i extas över hur bra det var. Så kanske är mycket med att man är sig själv den värsta kritiker eller hur man säger. Fantastiskt härlig bild tyckte jag det var du la upp iallafall!

Mvh
Micke
Svar från Bert-Ola Ekh 2013-11-06 21:09
Tack Micke för kommentaren.
//Bert-Ola
Ljuvligt vacker bild, men otroligt synd att det skall krångla med leverans och annat! Härligt att få se bilden! //Tina
Svar från Bert-Ola Ekh 2013-11-07 20:32
Tack Tina. Kul att du gillade bilden.
Med vänlig hälsning,
Bert-Ola