Kameran ljuger inte......

Tillbaka på land

Efter tio dagar till sjöss är man nu åter på landbacken. Kameran var ju med förstås så det blev några bilder, kort eller foton? Hade en fototidning med mig där man funderade om skillnaden vad som är vad. Det är väl upp till var och en att avgöra detta. Här kommer i alla fall ett litet axplock med bilder (foton) från mitt minneskort. :-)

Inlagt 2012-07-08 18:19 | Läst 2304 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Såå snyggt! Men varför göra bilderna / korten / foton så små, jag vill se dem i lite större format! Har förresten också undrat över innebörden i alla dessa ord. Just "kort" gillar jag minst av någon anledning. "Bild" och "foto" känns bättre.
För våran del blir det ingen direkt vidare båtperiod (nu heller) då släktangelägenheter och andra roligheter tar all tid. Men bryggseglingssäsongen finns ju från sjösättningen till upptagningen!
Svar från Bert-Ola Ekh 2012-07-09 08:16
Tack för det Rauni. Det blir för dyrt med större format på mina kort. :-)
Nejdå, jag vill inte visa hur mycket skräp jag har på min sensor just nu bara och det blir för mycket jobb med att klona bort alla dammkorn med PS.
Så jag måste lämna in den för lite rengöring.
//Bert-Ola
Hej Bert-Ola,
vilket trevlig spridning det var på dina bilder. Jag hade nog väntat mej mer båtinspirerade alster. Den vackra linnean förvånar nog mest. Jag förknippar dessa med torr tallskog, men de finns uppenbarligen också i skärgården.
Fåglar går alltid hem hos mej men jag fastnar också för bild två. En skön spegling som gör att man förstår att det handlar om båtar på sommaren, men lämnar övrigt till varje betraktare att fantisera om.
Hälsningar Lena (som helst upplever vatten från andra sidan ytan)
Svar från Bert-Ola Ekh 2012-07-09 08:22
Tack för din kommentar.
Ja det blev en riktig blandning och linnean blev lite udda kanske. Men mycket riktigt så fann jag den i skärgården vid Arholma. (Med dagens vattentemperatur så håller jag nog mig på den torra sidan. :-)
//Bert-Ola
Härlig blandning! =)
Svar från Bert-Ola Ekh 2012-07-09 18:09
Tack för det Heléne
Tjenare Boba
Linnéan blev ju bra trots all mygg =o)
Hätliga bilder tycker vi som var där.
"Bosar"
Svar från Bert-Ola Ekh 2012-07-17 07:34
Tack för den kommentaren. Jag har ju myggvisir som du vet. :=)
// Boba