Efter min resa i Vietnam

Nu är det över en vecka sedan jag landa på Gardemon. Efter att ha varit i Vietnam i över två veckors tid. Att komma hem till där man känner sig som hemma. Är en speciell känsla. Att ha fått vara i Vietnam var nog en topp fem upplevelse i mitt liv hittills. Att vara där och fotografera motiv som jag alltid har drömt om känns enormt häftigt och overkligt. Så denna vecka har gått åt att bearbeta många bilder i datorn. Men det jag prestera i mina bilder känner jag mig enormt nöjd och stolt över. Det är inte så många gånger i livet man får komma till såna platser på jorden. Men detta ska jag fortsätta med. Det har triggat igång en känsla i huvudet som lockar till att få ut och resa. Utforska nya platser och möta nya kulturer och människor.

Via min hemsida kan ni kolla ut mina bilder ifrån Vietnam.

http://www.emiljonssonfoto.fotosidan.se/viewpf.htm?pfID=359000

/Emil Jonsson Fotograf

Inlagt 2014-04-22 09:46 | Läst 3625 ggr. | Permalink
Väldigt fina bilder du fick! Var själv och reste runt i en månad i Vietnam och var inte så förtjust.
Underbar bild och jag ska genast kika på dina andra! =)
Må så gott!