Tre platser ifrån resa.

Denna bild tog jag när jag var ute på en biltur hemma i Kil och Värmland, i somras. Jag var ute och letade övergivna hus och platser. Så hitta jag detta hus som stod helt ensamt och öde. Mitt ute i skogen. Det var en perfekt sommarkväll. Ljuset började gå ner. Men värmen var kvar. Jag stannande och tog några bilder. Det är det som är sommar.

Var kan denna bild varifrån undrar ni. Den är ifrån Sogndal, fotograferad ifrån ett hustak. Tog denna bild igår den 19/3-2014. Snön föll tätt ifrån himlen. Men då såg jag en dam långt där nere på gatan i Sogndal. Som var ute och promenerade med paraply, för att skydda sig ifrån snön. Det var det som gjorde bilden tycker jag. Den detaljen som skapar lite mera innehåll och fyllnad. Sen har jag efterbehandlat även efteråt. För att få fram den gamla känslan.

Detta hus fotograferade jag ute på landsbygden utanför Kiev och Ukraina den 2 oktober 2013. När jag var på studietur med fotoreise och Sogndal folkehøgskole. Huset stod helt ensamt där. Var bara tvungen att fotografera. När jag ser denna typ av motiv och miljöer. Så går det bara inte att sluta fotografera.

Inlagt 2014-03-20 21:01 | Läst 3992 ggr. | Permalink
Ljuvliga bilder! Gamla hus är så vackra för att dom alla har en inneboende och hemlig liten berättelse! =)
Ha det så gott!
Svar från Emil Jonsson 2014-03-21 08:08
Tack så mycket för responsen.
/Emil Jonsson Fotograf