En massa saker på gång...

Just nu är det en massa roliga fotogrejer på gång i mitt liv. Studentfotografering, modellfotografering och ett bröllop i Texas är lite av det som är på gång. Nytt kamerahus, D700, hade premiär under fredagens studentfotografering och det var mina första bilder med stor sensor sedan jag slutade med film för snart sju år sen. Kul att objektiven som jag använde då faktiskt fungerar fortfarande och att det blir riktigt bra bilder trots att de har några år på nacken.

Nu har jag även laddat med ny blixt och ny väska för att kunna utföra ett riktigt bra jobb när jag lyfter mot San Antonio och värmen i Texas. Kommer att bli en tuff uppgift att dels ställa om tidsmässigt och värmemässigt på knappt två dygn och sedan prestera någon form av svenska bröllopsbilder. Min kusin gjorde klart för mig att hon tröttnat på de amerikanska fotograferna och deras stil och att det faktiskt blir klart mycket billigare att betala min flygbiljett än att ta en amerikansk och bara nämna ordet bröllop.

Fast ett uppdrag i taget. Fredagens examen blev lyckad i många avseenden.  I mitt fall fotomässigt...

Robins examen, Västerås 2012

Inlagt 2012-06-10 20:16 | Läst 3151 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera