På tur i markerna..

Omväxlande vinterväder..snöstorm ena dagen, nästa full sol och idag

dimmigt och regn. Tillbringade några timmar i gömsle på morgonkvisten

men på fel kvist satt två kungsfåglar. Utanför min bildvinkel alltså.

Stötte på ett gäng Sångsvan i Rönneån lite senare. Bra det blev nåt iallafall.

Ha D/Gunte..

Inlagt 2017-02-26 23:16 | Läst 1411 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du fik da nogle meget flotte billeder ud af dine anstrengelser Gunte.
Nummer 2 er min favorit.
Mvh. Erik.
Fina bilder på sångsvanar. Man såg dem nästa aldrig i Stockholmstrakten när jag bodde i Sverige. Men under de sista åren, som jag tillbringande i Nyköping, dök de plötsligt upp på fälten utanför stan. Och de var många! Jag vill minnas att det var på våren.