VARDAGSSPEGLINGAR

Grisslehamn, inte bara att tura med Ekerölinjen...

...här kommer några bilder...
 

Må väl...
Hälsningar Sören 

Inlagt 2016-11-10 17:25 | Läst 1404 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Wow så vackert! Vi har varit dit på vintern en gång och det var mycket fint och helt vidstilla den dagen. Jag gillar ju när det blåser lite vid vattnet och tycker andra bilden är super. När vi var ute vid Engströms stugan var det vindstilla. Vi fick dock se flera havsörnar den dagen.
Hälsningar Lena
Svar från Hampus_6 2016-11-10 20:13
Tack och trevligt att du gillade bilderna Lena...läckert att se havsörn vi spanade men såg inga tyvärr...Ha det gott! Hälsningar Sören :)
Såå fina bilder!
Svar från Hampus_6 2016-11-10 20:15
Tack Anneli för att du gillade bilderna från Grisslehamn...// Sören
Vilka otroligt vackra bilder. Gillar särskilt bild 2 och 4. Får kanske försöka besöka Grisslehamn någon gång. (men det ligger så ocentralt när man utgår från Dalarna)
Svar från Hampus_6 2016-11-10 22:11
Tack Ingela för din fina kommentar om Grisslehamns bilderna...men du, det är väl inte så långt till Grisslehamn från Dalarna vi bor ju i Mellansundet som ligger mellan Västerås och Eskilstuna och vi besöker Grisslehamn minst två gånger per år och åker då husbil!
Ha det gott!
// Sören
Det var en ovanligt fin bild på 'Engströms stuga!, jag har aldrig varit där, men däremot sett rätt så många närbilder på stugan.. men den här bilden var bättre än alla 'närbilder' jag har sett! Det blev extra fint med omgivningarna runt stugan!
Hälsn!
Svar från Hampus_6 2016-11-10 22:14
Tack Jan för ditt gillande av Engströms stuga, jag har varit och fotat stugan flera gånger tidigare och jag tycker som du att den här bilden blev rätt OK!
Hälsningar Sören
SuperSnyggt, Sören! (När jag var liten åkte vi över till Åland från Grisslehamn varje år! Fint ställe!) :) /Tommy.
Svar från Hampus_6 2016-11-10 23:18
Tack Tommy för fin kommentar...ja Åland är fint, vi var där i augusti med husbilen och besökte då ett kameramuseum väl värt ett besök, om man är där och är fotointresserad :) Hälsningar Sören