VARDAGSSPEGLINGAR

I dag blev lite tid över för att testa lite nytt med kameran...

...det blev en panoramabild som finns som "scen" i menyn. Jag tog två bilder och monterade ihop dem till en vy på 180° - ja, bilden blev inte hög men desto längre...
 

...sen har man ju sett Helénes (här på bloggen) läckra macro "pillidutter" som jag har blivit avundsjuk på och idag försökte jag mig på det också - har ett Minolta 35-70, f3.5 macro med adapter till min Sony Nex kamera, så det blev några skakiga frihandsbilder - nu märkte jag att där har jag mycket att lära och testa innan det fungerar,  bl.a ska jag nästa gång använda stativ...

Ha det gott! 

Inlagt 2013-03-31 19:24 | Läst 2160 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Man måste börja någonstans och detta var väl en bra start! mvh Danne
Svar från Hampus_6 2013-04-01 10:59
Tack Danne för den uppmuntran! // Sören
Alltid kul att testa lite nytt. Resultatet ser bra ut // Mats
Svar från Hampus_6 2013-04-01 11:00
Tack Mats - ja man får väl testa vidare! // Sören