VARDAGSSPEGLINGAR

Många godingar vid Westerqwarn i går kväll…

...härligt måndagsmöte, många hade tagit tillfället i akt att visa upp sina fina ekipage, trots det kalla vädret...

...vad sägs om en FORD EDSEL H T från 1958...

...här två bilder på en EPA som inte går av för "hackor"...

...till sist en som säkert var riktigt nerkyld innan han kom hem...

...ha det gott!
 

 

 

Inlagt 2014-05-27 16:18 | Läst 2254 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Sören.
Du slår rätt in i min veteran hjärta.
Och börjar med min absoluta amerikanska favorit - Chevy 1957 (som min far hade). PVerne behöver också ha ett stort rum hos mig.
Edsel kostade nästan livet på Ford, men i dag en ovanlig och eftertraktad modell.
Jag är inte så mycket för Hot Rod och allt för ombyggda bilar.
Men smaken är olika och bilarna är alltid intressanta och ägarna har kul.
Mycket fina bilder.
Med veteranen hälsning från Erik / DK
Svar från Hampus_6 2014-05-29 18:12
Tack Erik för din trevliga kommentar om mina godingar...vi tycks till stor del ha samma smak när det gäller äldre bilar! Hälsningar Sören
Sköna bilar o finfina bilder - kul! Hälsn, LO
Svar från Hampus_6 2014-05-29 18:13
Tack för det LO...kommentaren uppskattas! // Sören
Den gula PV:n fastnade jag för
Det är kul med välvårdade rariteter
Fin samling bilder
Svar från Hampus_6 2014-05-29 18:14
Tack för kommentaren Bengt....Ja deb gula PV var läcker! // Sören
Nu är de gamla bilarna framme igen och det var full fart även i Knivsta när jag kom hem idag. Jag hade dock så mycket annat för mej att det blev inga bilar idag. Härligt tryck i färgerna i dina bilder och en Edsel fanns det dessutom med. Den gula Volvon blir nog min favorit.
Hälsningar Lena
Svar från Hampus_6 2014-05-29 18:18
Tack Lena för din kommentar...synd att din tid inte räckte till att fota Knivsta bilarna...Edsel är en av mina riktiga favoriter när det gäller äldre bilar...ja den gula PV:en var riktigt läcker de å! Hälsningar Sören
Riktigt fina bilder och bilarna är ju inte så tokiga heller, några timmars jobb kan man tänka sig. :-)
//B-O
Svar från Hampus_6 2014-05-29 18:20
Tack B-O - Du att hålla de där bilarna i den fina konditionen kostar på, både med tid och pengar! // Sören
Många fina bilar och bilder på bilar. Synd att folkan var grön, min var blå. Min favorit får bli den gula Volvon. Gult är så skönt och glad färg. Bara därför har jag målat min tvättstuga i gult. Tvätta är tråkigt så då behöver man något glatt omkring sig.
Svar från Hampus_6 2014-05-31 21:03
Tack för din kommentar Margareta - det var en blå folka där också men den var ljusblå, kul att gillade den gula PV:en, den var riktigt läcker ...gult är en positiv färg med tanke på solen kanske...Hälsningar Sören