Jag inspireras* av ljuset* som låter oss se vår omgivning med alla dess färger och former. *Inspiration: - Ett skönt tillstånd av mental verksamhet, det skönaste man kan vara i som fotograf. *Ljuset: - En magisk, elektromagnetisk strålning som skapar det lilla blänket, glimten, glansen, speglingen, dagern, skenet, klarheten, harmonin, skiftningen, brytningen, nyansen, stämningen, skuggningen, förtrollningen, njutningen. (*Mina egna tolkningar)

Daggberoendet ger mig en bra start på dagen

Igår mötte jag ett litet väsen då jag låg där i det daggvåta gräset och utforskade det magiska dropplandet. Jag kände mig iaktagen och helt plötsligt då jag bytte fokus så var jag öga mot öga med ett litet väsen med vattniga, stora ögon som stirrade på mig. Nästa sekund så var han borta.

Mötet i dropplandet...

Idag var det dags igen att sjunka ner till dropplandet och se vad som händer.

Jag fick ligga där tyst och orörd, det var möte droppar och småkryp emmelan. Jag kan bara gissa vad det handlade om. Den lilla knubbiga baggen har också mött min lille vän från igår.

Ett väsen och baggen

Oss droppar emellan

Oss droppar och småkryp emellan

Oss droppar emellan II

Oss droppar emellan III

Det blev en riktigt skön men blöt stund idag också på min spännande resa till mitt hemliga droppland. En så underbar start på dagen.

Jag älskar daggiga morgnar!

Ha en fortsatt skön, daggig sommar!

Inlagt 2011-07-20 12:39 | Läst 5543 ggr. | Permalink
Mycket fina bilder! En trevlig svit med bilder som hänger ihop men där varje bild ändå har en individuell karaktär. Nr 3, 4 och 5 är mina favoriter. Tack för att du tog oss med till ditt hemliga miniatyrland =)