En Blogg om Fotografering - Livet & Vardagen

Februari 2013 @ Tjurpannans naturreservat

Kommer ihåg att det var bitande kyla det var dubbla minus siffror, Frukost kaffet man intog i bilen har nog aldrig smakat så gott.

Det blev en fantastiskt morgon 

Allt var lugnt och stilla i detta is landskap 

När jag kom på morgonen knallade jag ut till en kobbe för att komma lite längre ut. Och det var här jag lärde mig att tidvatten även existerar i Sverige. För på eftermiddagen hade plankan jag gått på flutit iväg.......

Lyckades hoppa på diverse saker in till land, blev endast lite blöt om skorna länge leve goretex.

Grebbestad och tjurpannan ligger mig varmt om hjärtat och jag har sedan 2011 alltid återvänt hit. Kanske inte alltid som fotograf i första hand då barnen nu går först. Men det är balsam för min stjäl att få komma hit och ladda batterierna. Nästa gång återvänder jag hit fast året tidigare Oktober 2012 missa inte det.

Vi Hörs !

Inlagt 2021-01-27 17:22 | Läst 259 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder från Bohuslän, det inte många bilder jag sett härifrån utan det lilla huset.
Mycket fin bildserie. Den första med sitt fina ljus och den andra med de intressanta isformationer i förgrunden är de två som fastnar lite extra för.

Hälsningar Jörgen