Inget privat(nästan) och (nästan) bara foto. Därav kanske mitt bloggande kan bli lite sporadiskt. Ibland tätt och ibland mindre tätt.

Snö, Snö SNÖÖÖ!

För tre dagar sen var det relativt lite snö, våren såg ut att komma på allvar efter en ganska snörik period där det snöat nästan varje dag. Började se gruset på gården med mera men för två dagar sen började det snöa och det har inte slutat!

Egentligen ska jag inte klaga för jag har bott en vinter nära GBG och ett antal i Skåne och de var hemska, ingen snö och bara regn. Ioförsig så borde de börja få vår där. Sverige är avlångt och det är ganska roligt tycker jag. Däremot är jag ganska trött på folk som klagar på vädret och det verkar som det klagas mer söderut.

2 dagars höjd:

En gångstig:

Inte direkt mycket snö men basket är det inte dags förrän på ett tag:

 

 

Inlagt 2008-04-06 13:15 | Läst 3076 ggr. | Permalink
Regn på vintern?
Vi har minsann regn på hösten, större delen av våren och som det var förra året, regn på sommaren med;-) Våren är dock på gång efter, hör och häpna snö och kyla i en hel vecka, +5 och bara liite regn.
Jag är allt avundsjuk på vintern i Kiruna, den gnistrande kylan vid nyår och den värmande skoterturen i April.
Att vädret blir bättre söderut beror nog på varifrån och hur långt man räknar.
här bara regnar det, och regnar det inte så är det snöblandat regn. vi har inte haft någon snö som lagt sig på två år, och då var det så mycket snö att vi var insnöade och fick skotta fram huset:))
hoppas våren kommer snart
/elin