** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Att försöka lära sig något nytt varje dag känner jag är en god målsättning. Om det sedan är inom fotografi eller annat, det vet bara varje ny dag.

Bildstöld

Jag följer en diskussionstråd om just 'bildstöld', och som med många andra forumtrådar så har den spårat ur och man hanterar bla  huruvida begreppet 'bildstöld' är korrekt använt.
Nu är det inte alls det som det här ska handla om, för om jag ville diskutera det så borde jag ju kasta mig in i den tråden.. Eller..? ;-)

Nej, min rubrik syftar på att jag stulit en bildidé från någon och skapat en bild. AnnaTrollet, förlåt mig......! *ler*

En annan bild blev till när jag stod framför den hysteriskt blommande Forsythian idag. Jag tyckte att även de små späda gröna bladen förtjänade att förevigas.

Idag har jag dessutom varit i Varberg och träffat min väninna som fick barn i tisdags.  Det blev ett (stort) antal bilder på lilla N, här fyra dagar gammal....

 

Må gott och lev väl! :)

Inlagt 2009-05-02 22:20 | Läst 925 ggr. | Permalink
Haha, vaddå bildstöld.. menar du maskrosen???
jamen jösses tjejen, inte har jag patent på den?
F ö en VÄLDIGT snygg sådan du lagt ut btw;-)
Iof kan man nästan tro det när jag ser ut över min gräsmatta som är mer gul än grön nu;-)Underbara bilder på lille N - speciellt den där fötterna ligger i fokus träffade rakt in i hjärtat hos mig!! Ljuvlig!

Kram Anna/trollet
Svar från JenyJ 2009-05-03 09:10
Ja, jag menar maskrosen.....! Jag t o m blåste bort lite för att få fram 'kärnan'.... ;-)

Mina maskrosen grävde jag upp med roten häromdagen. Får väl se hur länge jag lyckas hålla dem undan. De är vackra, men var sak har sin plats! *s*

Lilla N, ja, hon var ljuvlig.. Men vilken nyfödd är inte det!

Tack för dina ord, Anna!

Kram!